Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Mama-licious

Ingrediënten

Werkwijze

1. Moelleux chocolade-framboos

Maak een ganache met de Noir Supreme drops en de room. Klop met het eiwit en de suiker een stevige meringue. Meng de ganache met de meringue en spatel hieronder de gezeefde droge stoffen. Spuit 150 g beslag in een ring met een diameter van 16 cm en verdeel hierop 80 g frambozen. Bak af op 170°C gedurende 15 min. met gesloten dampsleutel.
! DE RINGEN NIET INVETTEN !


2. Krokante vulling

Smelt de Selection Blanc Cacao-Trace drops tot 40°C. Voeg de Praliné Noisette 50% en de Crousticrep Blond toe. Strijk een dun laagje op de afgekoelde moelleux bodem (1).
! LAAT DE RING ROND DE MOELLEUX !


3. Chocoladecrémeux

Meng de melk, de room, de suiker en het eigeel en verwarm deze bereiding tot 85°C door continu te mengen. Giet deze warme bereiding door een puntzeef op de Selection Noir Cacao-Trace drops. Mix met een staafmixer tot je een zalvige en homogene textuur bekomt. Verdeel 200 g op de krokante bodem (2) en plaats in de koeling om uit te kristalliseren.


4. Romige passie-framboos coulis

Meng het gelatinepoeder met 5x het gewicht aan koud water om te zwellen. Verwarm de Starfruits. Meng de CPT New en de suiker en voeg toe aan de verwarmde Starfruits. Breng het geheel al roerend aan de kook. Voeg de gelatine toe en laat afkoelen tot 45°C, mix hieronder vervolgens de boter. Giet een laagje van 135 g op de opgesteven cremeux (3) en plaats het geheel in de diepvries.


5. Blanc Intense mousse

Kook de room (1) samen met de melk. Giet de kokende massa al roerend op het eigeel en voeg er de Blanc Intense Cacao-Trace drops aan toe. Meng tot een emulsie van 35°C en voeg de Bavarois Neutre toe. Spatel nu de halfopgeklopte Chantypak en room (2) onder de vorige bereiding.


6. Rode spuitchocolade

Smelt de Pure Prime Pressed Cocoa Butter en de Blanc Intense Cacao-Trace drops en breng op kleur met de kleurstof. Verwerk aan 38°C d.m.v. van een spraysysteem.


Compositie

  1. Moelleux chocolade-framboos
  2. Krokante vulling
  3. Chocoladecrémeux
  4. Romige passie-framboos coulis
  5. Blanc Intense mousse
  6. Rode spuitchocolade

Opbouw

Voorzie een plaat van een dun plastiek en plaats hierop ringen met een diameter van 18 cm en voorzien van een plastiek band. Spuit met de Blanc Intense mousse (5) enkele harten en/of bollen los van elkaar in de ring. Plaats kort in de diepvries om op te stijven. Plaats het interieur (1+2+3) met de biscuitkant naar boven in de ring en duw licht aan. Vul de ruimte tussen de ring en het interieur op met de mousse (5) en plaats het geheel in de diepvries. Ontvorm de bevroren taart, spuit licht af met de rode spuitchocolade (6) en decoreer naar wens.

Deli Lemon Pie Filling Base
Een unieke kant-en-klare basis voor citroentaartvulling, gemaakt met vers citroensap, echte eieren en boter. Onze betrouwbare oplossing zorgt voor de authentieke smaak van Franse citroentaart.
Patisfrance Praliné Noisette 50%
Klassieke praliné met hazelnoten en een zeer smeuïge textuur. Ronde hazelnootsmaak, medium geroosterd.
Miroir Glassage Noir
Kant-en-klare spiegel van hoge kwaliteit met een intense cacaosmaak en zwarte glans, ontworpen om het gehele oppervlak van fijne patisserie-artikelen te bedekken en een perfecte glans te geven.
PatisFrance StarFruit Mangue (mango)
Gebruiksklare fruitpuree zonder stukjes op basis van 90% mango. Natuurlijk en vrij van additieven, kleurstoffen en bewaarmiddelen.
Easy 4Ever Cake 60%
Geconcentreerde mengeling voor de bereiding van 4/4 cake met lange vershouding, mooie ovenwerking en sterk fruit- en inclusiedragend. Doordat u zelf de hoeveelheid suiker toevoegt, kan u op een eenvoudige en kostenefficiënte manier elk type cake maken. Recept op basis van boter, margarine of Mimetic Incorporation. Doseren aan 60%.
Whippak Whippable Topping
Een neutrale opklopbare topping die een zacht mondgevoel geeft, zeer stabiel is en goed overloopt, voor gebruik in diverse vullingen en decoraties.
PatisFrance Gianduja
Een combinatie van 36% zorgvuldig uitgekozen hazelnoten voor het verkrijgen van de smaak en 64% Cacao-Trace melkchocolade van Belcolade. Zachte en evenwichtige smaak.
Miroir Glassage Neutre
Kant-en-klare spiegel van hoge kwaliteit met een neutrale smaak en uitstraling, ontworpen om het gehele oppervlak van fijne patisserie-artikelen zoals tussengerechten perfect te bedekken.
PatisFrance Starfruit Fruits Rouges (rode vruchten)
Fruitvulling zonder fruitpuree op basis van 90% rode bosvruchten en 10% suiker. Natuurlijk en vrij van additieven, kleurstoffen en bewaarmiddelen.
PatisFrance Starfruit Framboise (framboos)
Gebruiksklare fruitpuree zonder stukjes op basis van 90% framboos. Natuurlijk en vrij van additieven, kleurstoffen en bewaarmiddelen.
Patisfrance Crousticrep Blond
Gebroken flinterdunne koekjes met vanillesmaak. Schilfertjes met honingraatstructuur.
PatisFrance Starfruit Citron (citroen)
Gebruiksklare fruitpuree zonder stukjes op basis van 90% citroen. Natuurlijk en vrij van additieven, kleurstoffen en bewaarmiddelen.
Patisfrance Amandes Râpées
Extra fijn poeder van pure, gepelde amandelen.
PatisFrance Starfruit Passion (passievrucht)
Gebruiksklare fruitpuree zonder stukjes op basis van 90% passievrucht. Natuurlijk en vrij van additieven, kleurstoffen en bewaarmiddelen.
PatisFrance Catania 50%
Spijs van 50% witte amandelen met een uitgesproken bittere amandelsmaak. Verwerkt zonder scheurvorming, ideaal voor vulling en gebak.
Topfil Finest Strawberry Pieces 70% Fruit Filling
Een fruitige en frisse aardbeienvulling die zijn natuurlijke smaak en kleur behoudt na het bakken en/of invriezen.
Topfil Pear Pieces 70%
Onze Topfil fruitvullingen hebben een frisse en volle fruitsmaak alsook een natuurlijk uitzicht dankzij de stukken fruit.
Soft'R Intens Resilience
Bereidingsmiddel met hoge performatie voor de productie van broden.
Topfil Finest Cherry Pieces 70% Fruit Filling
Een fruitige en frisse kersenvulling die zijn natuurlijke smaak en kleur behoudt na het bakken en/of invriezen.
Bavarois Neutre (neutraal)
Basis voor de binding van mousses en bavarois met neutrale smaak. Kan ook aan fruitpurees toegevoegd worden.
Topfil Mandarin Smooth 60%
Onze Topfil fruitvullingen hebben een frisse en volle fruitsmaak alsook een natuurlijk uitzicht dankzij de stukken fruit.
Belcolade Cocoa Butter Cacao-Trace
Deze pure prime pressed cacaoboter is verkrijgbaar in handige kleine druppels. Perfect om te sprayen, temperen en koken. Slimme dosering, slim gebruik en duurzaam.
Topfil Finest Raspberry Seeds 70% Fruit Filling
Onze Topfil fruitvullingen hebben een frisse en volle fruitsmaak alsook een natuurlijk uitzicht dankzij de stukken fruit.
Belcolade Ganache
Pure chocoladevulling met 41% echte Belgische chocolade van Belcolade.
Soft'R White Sense Extra
Poederverbeteraar voor wit en lichtbruin brood met een uitzonderlijke vershouding, zachte kruim en heerlijke smaak.
S500 Acti-Plus
Veelzijdige poederverbeteraar met hoge performantie voor krokante producten. Zorgt voor nog meer tolerantie in uw degen. Met deze verbeteraar zal u voortaan ook blaasjes vermijden tijdens het remrijsproces.
Rustic Acti-Plus
Poederverbeteraar met hoge performantie voor volkorenbroden en andere speciale bruine broden en broodjes. Geeft de juiste vershouding voor volkorenbrood.
S500 Kimo Short (kort)
Poederverbeteraar voor ongerezen diepvriesdegen, tot max. 3 maand houdbaar in de diepvries.
Pantera
Verbeteraar in poedervorm voor volkorenproducten en andere bruine broodsoorten. De verbeteraar zorgt voor volume, tolerantie en smaak.
Soft'R White CL Kosher
Poederverbeteraar voor wit en lichtbruin brood met een goede vershouding. Clean label.
Soft'R Cotton
Poederverbeteraar voor producten met een zachte korst, een zachte kruim en langere houdbaarheid.
S500 CL
S500, een veelzijdige verbeteraar met hoge performantie. Garandeert een groot volume, deegtolerantie en versheid. Clean Label.
S500 Bio
S500 Bio, een veelzijdige verbeteraar die speciaal is ontwikkeld voor gebruik in biologische bakkerijrecepten. Garandeert een groot volume, deegtolerantie en versheid.
S500 Sense
S500 Sense, een veelzijdige verbeteraar met een consistente, premium kwaliteit dankzij een combinatie van deegverbeteraar en natuurlijke desemtechnologie.
Rustic CL
Poederverbeteraar met hoge performantie voor volkorenbroden en andere speciale bruine broden en broodjes. Geeft de juiste vershouding voor volkorenbrood. Clean label.
Soft'R Brown Acti-Plus
Poederverbeteraar met hoge performantie voor broden die tot 50% volkorenmeel of tot 20% tarwevlokken bevatten. Geeft een uitstekende vershouding.
S500
S500, een veelzijdige verbeteraar met hoge performantie. Garandeert een groot volume, deegtolerantie en versheid.
Chocolanté 60-Days Dark 74% Cacao-Trace
Ons unieke 60-dagen geïntegreerde proces herontdekt de chocoladeketen om de meest verse cacaosmaak vast te leggen.
Sakina 500 Bag 25Kg EU
Bereidingsmiddel in poedervorm voor krokante bakkerijproducten.
Extendo Bag
Gedesactiveerde gist
Soft'R Cashmere
Pastaverbeteraar voor een zachte textuur en een uitstekende vershouding van uw luxeproducten.
Belcolade Selection Noir Superieur Bio Cacao-Trace
Een uitgebalanceerde pure chocolade gemaakt van 63% cacao, met een uitgesproken geroosterde cacaosmaak
Belcolade Selection W. Plant-Based Cacao-Trace
Rijke, romige plantaardige witte couverture met zachte smaken van noten en vanille, versterkt met delicate toetsen van honing.
Belcolade Expression So’Choc Cacao-Trace
Een innovatieve pure chocolade, gerealiseerd dankzij onze fermentatie-expertise. So’Choc is een unieke smaakreis in pure chocolade die begint met subtiele hoofdnoten van graan, gevolgd door krachtige fruitige hartnoten met een vleugje zuur, en zoet eindigt met aangename grondnoten van cacao.
Belcolade Selection M. Plant-Based Cacao-Trace
Goed uitgebalanceerde chocolade met uitgesproken smaken van cacao en hazelnoot, geroosterde tonen en een romige smaak. Het geheel wordt aangevuld met tonen van karamel en gedroogd fruit.
Belcolade Origins Noir Philippines Cacao-Trace
Ontdek de essentie van de Filippijnen met deze pure chocolade gemaakt met 68% cacao, die een heerlijke mix van fruitige tonen biedt.
Belcolade Origins Lait Cameroon 45 Cacao-Trace
Een melkchocolade met 45% cacao en een intens cacaoaroma en aangename bitterheid, afgerond met de fijne tonen van gekookte melk en karamel, eindigend op een delicate smaak van gedroogd fruit.
Belco Ice Noir BI-N3
Pure chocolade met een hoog vetpercentage, perfect voor het enroberen van ijs.
Tegral Amanda
Complete mengeling voor frangipane met fijn gemalen amandelen.
Belcolade Origins Lait Papua New Guinea Bio Cacao-Trace
Met een cacaogehalte van 39% is dit een zeer frisse en romige melkchocolade gemaakt van de meest smaakvolle bonen. Hij biedt een karakteristieke karamelsmaak met onderliggende tonen van fruit en een vleugje hazelnoot.
Belcolade Selection Noir Belcostick Cacao-Trace
Pure bakstabiele chocoladesticks. Deze vollere sticks zijn gemaakt met duurzame Cacao Trace chocolade, wat ze een overheerlijke smaak geeft.
Belcolade Cryst-O-Fil Blanc Cryst-W2 RSPO SG
Witte voorgekristalliseerde basisvulling, met 55% witte chocolade.
Belcolade Selection Lait Gourmand Bar Cacao-Trace
Deze 25g chocolade bars zijn gemaakt met een zoete melkchocolade met een frisse melksmaak en uitgesproken geroosterde smaken zoals cacao en karamel. Deze bakstabiele bars zijn gemaakt met duurzame Cacao Trace chocolade.
Belco Ice Lait BI-M11
Melk chocolade met een hoog vetpercentage, perfect voor het enroberen van ijs.
Belco Ice Blanc BI-W8
Witte chocolade met een hoog vetpercentage, perfect voor het enroberen van ijs.
Belcolade Origins Lait Venezuela
Deze goddelijke melkchocolade met 43% cacao, heeft een heerlijke hazelnootbasis en een dominantie van klassieke "chocolade" tonen.
Carat Nuxel Hazelnut Cacao-Trace Filling
Een duurzame en romige vulling gemaakt met een hoog hazelnootgehalte. Gewoon roeren en aanbrengen voor en na het bakken voor uw bakkerij- en patisseriebehoeften.
Belcolade Origins Lait Costa Rica
Geniet van onze heerlijke 38% melkchocolade die u terug breng naar de oorsprong van de geschiedenis van Costa Rica, wanneer cacao de lokale valuta was - echt goud.
Belcolade Origins Blanc Papua New Guinea Cacao-Trace
Onze overheerlijke witte single-origin chocolade, gemaakt van Papoea-Nieuw-Guinea vanille en 36% gesegregeerde cacaoboter, onthult rijke tonen van coumarine, perzik en balsamico.
Belcolade Selection Noir Absolu Ebony Cacao-Trace Chocolate
Een intense, duurzame, geconcheerde cacaopasta met 96,5% cacao voor alle soorten patisserie- en chocoladetoepassingen.
Belcolade Selection Noir Superieur Cacao-Trace
Een goed uitgebalanceerde pure chocolade met een uitgesproken geroosterde cacaosmaak versterkt door fruitige- en nootachtige tonen.
Tegral Satin Creme Cake Belgian Chocolate
Complete mengeling voor zachte chocoladecakes, -muffins, -wafels en -koekjes. Sterk fruit- en inclusiedragend. Recept op basis van olie.
Extraglace Vanille
Een universele basis om uw gepersonaliseerd huisbereid ijs te maken.
PatisFrance Praliné Amande 50%
De zachtheid van een amandelpraliné gecombineerd met een extra smeuïge textuur.
Puratop Chocolate Fondant
Chocoladefondant met 10% echte Belgische chocolade van Belcolade.
Puralix
Smeermiddel. Ideaal voor gebakken patisserie met een hoog suikergehalte.
Posidonia®
Een 100% natuurlijk zeezout met een laag natriumgehalte, wat u in staat stelt om tot 25% minder zout te hebben in uw producten met behoud van smaak.
Miroir Glassage Chocolat Blanc Cacao-Trace Glaze
Kant-en-klare spiegel van hoge kwaliteit met 20% echte Belgische witte, duurzame chocolade, speciaal ontworpen om het gehele oppervlak van fijne patisserie-artikelen perfect te bedekken.
Sunset Glaze Easy Clean Glaze
Sunset Glaze, een plantaardig alternatief voor eierwas, geeft uw eindproducten een schitterende glans en kleur, in lijn met de consumententrends.
Belcolade Origins Noir Ecuador
Ecuador is wereldwijd gekend voor zijn zeer zeldzame Nacional cacao. Laat u verrukken door deze 71% pure chocolade, het resultaat van dit sterke cacao-erfgoed.
Belcolade Origins Noir Vietnam 73 Cacao-Trace
Pure chocolade met een cacaogehalte van 73%, gemaakt van Trinitario cacaobonen uit de Mékong Delta regio in Vietnam. Hij heeft een verrassende smaak van uitgesproken zure cacao, verrijkt met accenten van citrusfruit, hout en tabak.
Belcolade Noir Selection C501/J - blokken
Gebalanceerde donkere chocolade met een combinatie van bitterheid en een fris, fruitig aroma.
Belcolade Origins Noir Costa Rica
Geniet van onze heerlijke 64% melkchocolade die u terug breng naar de oorsprong van de geschiedenis van Costa Rica, wanneer cacao de lokale valuta was - echt goud.
Belcolade Lait Selection O3X5/G
Melkchocolade met een perfecte smaakbalans van zoet, cacao en melk.
Belcolade Blanc Selection X605/G
Mooi gebalanceerde duurzame witte chocolade met een aroma van vanille en een toets van gekookte melk.
Selection Noir 65 Cacao-Trace
Gebalanceerde donkere chocolade met een intens aroma van cacao, een frisse, fruitige toets en een lichtjes geroosterde cacaosmaak.
Belcolade Selection Noir Extra Cacao-Trace
Een milde donkere chocolade met een aangename geroosterde nootachtige cacaosmaak en een vleugje fruit, 58% cacao. Deze duurzame chocolade staat bekend om zijn veelzijdigheid en garandeert geweldige smaakresultaten voor patisserie- en chocoladetoepassingen.
Belcolade Selection Lait Caramel Cacao-Trace Chocolate
Een perfect uitgebalanceerde, duurzame, echte Belgische chocolade gemaakt van minimaal 35% cacao, met een intense karamelsmaak.
Belcolade Selection Noir K10 Grains Cacao-Trace Chocolate
Bakvaste druppels van pure duurzame Belgische Belcolade Cacao-Trace chocolade voor diverse toepassingen, waaronder muffins en taarten.
Belcolade Shavings Noirs (schaafsels)
Schavelingen van pure Belcolade chocolade.
Belcolade Shavings Blanc (schaafsels)
Schavelingen van witte Belcolade chocolade.
Belcolade Origins Noir Peru
We hebben hoog en laag in Peru gezocht naar de meest exquise Criollo en Trinitario bonen. Deze zoektocht heeft geresulteerd in deze uitzonderlijke 64% pure chocolade. Geen enkele andere chocolade combineert zo succesvol en heerlijk de verleidelijke smaken van Peru's rijke cacaoteelt erfgoed en de oerwildernis van het Amazonegebied.
Belcolade Origins Lait Vietnam 45 Cacao-Trace
Heerlijke melkchocolade met een cacaogehalte van 45%. Hij wordt gemaakt van Trinitario cacaobonen, geteeld in de Mékong Delta regio van Vietnam. Hij heeft een lichtzure cacaosmaak en een subtiele combinatie van aroma’s van toffee, koffie en gekookte melk.
Belcolade Lait Clair Cacao-Trace
Melkchocolade, zéér licht in kleur, met een volle melksmaak en aroma’s van noten.
Belcolade Selection Noir Supreme Cacao-Trace
Donkere chocolade met een sterke en bittere cacaosmaak vergezeld van citrusaroma’s.
Selection Amber Cacao-Trace
Evenwichtige witte karamelchocolade met een aroma van gekookte melk en toetsen van boter, zout en vanille.
Pura Malté
10% bloemmengeling in poeder zonder zout voor de bereiding van gemoute broden verrijkt met vezels en met een uitgesproken smaak. Clean label.
Carat Coverliq
Een zeer vloeibare pure compound coating. Ideaal om uw eindproduct te voorzien van een dunnen tot zeer dunne laag chocolade door te overgieten of te dippen.
PatisFrance Pralicrac Caramel au Beurre Salé
Een subtiele mengeling van praliné (amandel en hazelnoot), 12% karamelvlokken van Isigny en Guérande zeezout voor een heerlijke smaak en een knapperige textuur.
Miroir Glassage Fruits Rouges Glaze
Kant-en-klare spiegel van hoge kwaliteit met een natuurlijke rodevruchtensmaak en -look, ontworpen om het gehele oppervlak van fijne patisserie-items zoals tussengerechten perfect te bedekken.
Carat Cakau Dark
Pure compound coating met een uitstekende smaak. Zeer veelzijdig in gebruik en kan gebruikt worden voor gelijkaardige applicaties als echte chocolade.
Carat Cakau Milk
Melk compound coating met een uitstekende smaak. Zeer veelzijdig in gebruik en kan gebruikt worden voor gelijkaardige applicaties als echte chocolade.
PatisFrance Pralicrac Chocolait
Een subtiele mengeling van praliné (amandel en hazelnoot) en Cacao-Trace melkchocolade voor een heerlijke smaak en een knapperige textuur.
Easy F.C. De Kampioenen 50%
50% mengeling in poeder voor de bereiding van het “F.C. De Kampioenen” brood (met groene pompoenpitten en gele maïsvlokken).
Easy Sporting
50% mengeling in poeder voor een gezond lichtbruin brood, rijk aan vezels en bron van vitaminen.
Tegral Graantjes
Bloemmengeling in poeder zonder zout voor de bereiding van meergranenbrood.
Easy Smurf
50% mengeling in poeder voor de bereiding van het Smurfenbrood, een wit brood dat bron van vezels is en een vleugje desem bevat. Clean label.
PatisFrance Pralirex Pistache 100%
100% pure pistachepasta met een rijke en intense smaak.
Tegral Kerne Brod
Complete mengeling voor het befaamde Deense 'Kerne Brod'. Deze mengeling bevat een evenwichtige mix van lijnzaad, zonnebloempitten en zachte roggegranen. Rijk aan Omega 3!
Tegral Satin Creme Cake Supreme
Complete mengeling voor zachte cakes, muffins, wafels en koekjes. Sterk fruit- en inclusiedragend. Recept op basis van olie.
Tegral Biscuit
Mengeling voor biscuit met fijne, lichtgele kruim.
Tegral Savoie Super
Mengeling voor biscuit met traditionele kruimstructuur. Uiterst geschikt voor roulades, plaatbiscuit, sauceren …
Tegral Clara Super
Complete mengeling voor soezenbeslag en eclairs met een rijke en aangename ei-smaak.
Tegral Biscuit Dark
Mengeling voor biscuit op basis van cacaopoeder voor een chocoladevariant.
Spraylix
Smeermiddel in handige spuitbus. Ideaal voor bakkerij- en patisserietoepassingen.
Summum Noix (walnoot)
Geconcentreerde notenpasta met stukjes. Dosering aan 8-10%.
Carat Decorcrem Dark 520
Een zachte en soepele pure compound coating met een uitstekende smaak en mondgevoel. Het geeft uw eindproduct een mooie en glanzende finishing touch.
Tegral Patacrout
Complete mengeling voor zanddeeg.
Harmony Ready Briant
Gebruiksklare afdekgelei voor spuitmachines met abrikozensmaak ter bescherming en behoud van het uiterlijk van vers fruit, fruittaarten en traditioneel banket.
Easy Decovit
Vloeibaar halffabrikaat voor de bereiding van boterroom. Toevoegen aan 800 à 1000 g per 1000 g crèmevetstof.
Carat Cover White
Witte compound coating met een uitstekende smaak. Zeer veelzijdig in gebruik en kan gebruikt worden voor gelijkaardige applicaties als echte chocolade.
Tegral Flanilia RSPO SG
Complete mengeling voor flanvulling.
Easy Ciabatta
Mengeling in poeder voor typisch Italiaans brood. Clean label.
Harmony Sublimo Briant
Een hoogwaardige geconcentreerde afdekgelei voor fruittaarten, cakes & viennoiserie. Deze beschermt uw fruit op een efficiënte wijze en verlengt de vershouding. Deze referentie bevat bovendien geen bewaarmiddelen. Ons volledige Harmony gamma bevat enkel natuurlijke kleurstoffen en aroma's. Belangrijk: na opening, in de frigo bewaren gedurende max. 20 dagen!
Carré Abricot (Abrikoos)
Gebruiksklare bakstabiele fruitvulling zonder stukjes met 35% abrikoos. Uiterst geschikt voor confituurtaart.
Tegral Biscamore
Mengeling voor biscuit met lichtgele kruim, boteraroma en hoge opklopcapaciteit.
Classic Passion Fruit CL (passievrucht)
Geconcentreerde (fruit)compound zonder stukken met natuurlijke kleur en smaak. Dosering aan 3-5%.
Harmony Classic Briant
Geconcentreerde afdekgelei met abrikozensmaak om het uiterlijk van vers fruit te beschermen en te behouden. Kan worden verdund met water, afhankelijk van de gewenste viscositeit.
Creaplus Malty Delight
Mengeling in poeder ideaal om aan elke basisdeeg toe te voegen voor het creëren van producten met een moutige smaak, roggepitten en zaden (zonnebloempitten en bruin lijnzaad).
Summum Pistache
Geconcentreerde notenpasta met stukjes. Dosering aan 8-10%.
Harmony Sublimo Neutre
Kant-en-klare koude afdekgelei met neutrale smaak, om vers fruit te beschermen en te bewaren. Bestrijk of doop om uw cakes, fruittaarten, zoete gebakjes en Deense gebakjes af te maken.
Harmony Ice Glaze
Gebruiksklare witte glazuur voor het decoreren van viennoiserie. Alternatief voor fondant & afdekgelei.
Carat Decorcrem White 520
Een zachte en soepele witte compound coating met een uitstekende smaak en mondgevoel. Het geeft uw eindproduct een mooie en glanzende finishing touch.
Harmony Classic Rubi
Een hoogwaardige geconcentreerde afdekgelei voor fruittaarten, cakes & viennoiserie. Deze beschermt uw fruit op een efficiënte wijze en verlengt de vershouding. Ons volledige Harmony gamma bevat enkel natuurlijke kleurstoffen en aroma's.
Easy Spekkel 50%
50% mengeling in poeder voor speciaal brood met gebroken sojabonen en zonnebloempitten. Clean label.
Sunset Glaze Xtlr
Sunset Glaze, een plantaardig alternatief voor ei. Geeft uw eindproducten een mooie gouden glans.
Bresilienne 70%
Mengeling van 70% hazelnoten & 30% suiker.
Harmony Ready Rubi
Een hoogwaardige geconcentreerde afdekgelei voor fruittaarten, cakes & viennoiserie. Deze beschermt uw fruit op een efficiënte wijze en verlengt de vershouding. Ons volledige Harmony gamma bevat enkel natuurlijke kleurstoffen en aroma's.
Classic Coffee CL (Koffie)
Geconcentreerde (fruit)compound zonder stukken met natuurlijke kleur en smaak. Dosering aan 3-5%.
Easy Multigrain
50% mengeling in poeder voor de bereiding van brood met verschillende granen (tarwevlokken, havervlokken en gerstgrutten).
Chantypak
Een opklopbare topping met vanillesmaak die een zacht mondgevoel geeft, zeer stabiel is en goed overloopt, voor gebruik in diverse vullingen en decoraties.
Florex
Mengeling voor florentijntjes.
PatisFrance Starfruit Fraise (aardbei)
Gebruiksklare fruitpuree zonder stukjes op basis van 90% aardbeien. Natuurlijk en vrij van additieven, kleurstoffen en bewaarmiddelen.
Ovablanca
Mengeling voor meringue.
PatisFrance Superpomme 38%
Dubbelgeconcentreerde appelbereiding. Komt overeen met 76% appel.
Classic Caramel CL
Geconcentreerde (fruit)compound zonder stukken met natuurlijke kleur en smaak. Dosering aan 3-5%.
Broodzakken Vita+ Gekiemde Granen
Broodzakken Vita+ Gekiemde Granen
PatisFrance Praliné Collection Amande Marcona 70%
Traditionele praliné gemaakt van 70% Marcona amandelen met een vleugje fleur de sel uit de Delta del Ebro
Selection Blanc Intense Cacao-Trace
Matig zoete witte chocolade met een licht boteraroma.
PatisFrance Praliné Collection Noisette IGP Piémont 62%
Een traditionele praliné gemaakt met 62% hazelnoten van Piemontese oorsprong, met een vleugje fleur de sel en een subtiele toets van vanille die een smaak van unieke intensiteit onthult.
Sakina Creme Carton
Gesuikerde opklopbare plantaardige bereiding met aangename botersmaak. Heeft een heel goed opklopvolume en extra stabiliteit. Uiterst geschikt voor de de afwerking van taarten of het gebruike in mousses en bavarois.
Tegral 4Ever Cake
Complete mengeling voor 4/4 cake met lange vershouding, mooie ovenwerking en sterk fruiten inclusiedragend. Recept op basis van boter, margarine of Mimetic Incorporation.
Easy Puravita Spekkle 25/100
Mix voor een licht meergranenbrood op basis van soja en zonnebloempitten met bijzonder goede smaak. Met Easy Puravita Spekkle 25/100 maakt u een licht meergranenbrood met een rijke smaak.
PatisFrance Praliné à l’ancienne
Een traditionele praliné met 67% geroosterde hazelnoten en amandelen met een authentieke smaak en een korrelige textuur.
Purawax
Smeermiddel. Ideaal voor bakkerij- en patisserietoepassingen.
Easy Luxe 25%
25% mengeling in poeder waarmee u op een eenvoudige manier heerlijke luxeproducten maakt. Geeft uw producten een uitstekende smaak, een zachte, malse kruim en het verlengt hun vershouding. Met Easy Luxe 25% kan u de voedingswaarden van uw luxeproducten verbeteren door hun vetgehalte te verlagen.
Softgrain Rye
Softgrain Rye zijn zachte, voorgeweekte roggekorrels geweekt in een natuurlijke roggedesem. Dankzij de desem en fermentatie hebben ze een unieke smaak.
Tegral Vita+ Volkoren
100% mengeling in poeder voor een heerlijk brood met 40% volkorengranen. Clean label.
Sapore Traviata
Een inactieve gedroogde milde roggedesem met een fruitige toets. Met extra geroosterde en gemoute tonen.
Cremyvit Classic
Mengeling voor koude bereiding van patisseriecrème met water.
Mimetic 20
Vetstof op plantaardige basis, ter vervanging van boter, met een betere verwerkbaarheid en een heerlijk boterachtig mondgevoel.
Soft'R White Sense
Verbeteraar voor wit en lichtbruin brood met een uitstekende vershouding en heerlijke smaak.
Retro
Pastaverbeteraar voor bereiding van producten met een goede vershouding en de heerlijke smaak en kruim van weleer. Kan ook gebruikt worden voor zachte luxe producten (dosering: tot 15%).
CPT New
Mengeling voor een warme bereiding van patisseriecrème met melk. CPT New geeft na koken een heerlijke, bak- én diepvriesstabiele crème.
Softgrain Sprouted Rye
Softgrain Sprouted Rye zijn zachte, voorgekookte en gekiemde roggegranen geweekt in een natuurlijke roggedesem waardoor een unieke zoete smaak ontstaat.
Retro (vernieuwd)
Pastaverbeteraar voor bereiding van producten met een uitstekende vershouding en de heerlijke smaak en kruim van weleer. Kan ook gebruikt worden voor zachte luxe producten (dosering: tot 15%).
Tegral Vita+ Gekiemde Granen
100% mengeling in poeder voor een heerlijk brood met gekiemde roggegranen en andere soorten zaden en granen. Clean label.
Softgrain 5
Softgrain 5 CL is een mengeling van zachte, voorgekookte granen (rogge, zonnebloempitten, bruin en geel lijnzaad, tarwe en spelt) geweekt in een natuurlijke roggedesem. Dankzij de desem en fermentatie hebben ze een unieke smaak.
Deli Salted Caramel
Een zoete en zoute boterkaramelcrème; onze handige en betrouwbare oplossing voor een probleemloze gezouten boterkaramel, geïnspireerd op recepten uit Bretagne.
O-tentic Durum
Actief bakkerij-ingrediënt in poeder op basis van harde tarwedesem en natuurlijke fermentatie. Geeft de typische smaak van Italiaans brood aan uw producten.
Belcolade Selection Noir Cacao-Trace Chocolate
Duurzame, pure Belgische chocolade met minimaal 55% cacao, met een uitgebalanceerde smaak met geroosterde cacaosmaak en fruitige tonen.
Sapore Carmen 50
Een vloeibare inactieve lactische tarwedesem, speciaal ontwikkeld voor luxeproducten en viennoiserie. Verbetert de aroma's van boter en melk in uw producten.
Sapore Oracolo
Een vloeibare actieve roggedesem met een fruitige toets, voor het maken van authentiek desembrood.
O-tentic Origin
Actief bakkerij-ingrediënt in poeder op basis van rogge- en tarwedesem. Geeft een typisch aroma van lange fermentatie aan uw producten.
Belcolade Selection Blanc Cacao-Trace
Mooi gebalanceerde witte chocolade met een aroma van vanille en een toets van gekookte melk.
Sapore Alcina
Een vloeibare actieve tarwedesem met toetsen van noten en room, zorgt voor een licht fruitige smaak.
Sapore Rigoletto
Een inactieve tarwedesem dat een langdurige, frisse smaak geeft. Ideaal voor krokante producten.
Sapore Tosca
Een inactieve gedroogde harde tarwedesem dat een heerlijke romige kruim en geroosterde tonen geeft aan Italiaanse klassiekers zoals focaccia en ciabatta's.
Belcolade Selection Lait Cacao-Trace
Romige melkchocolade met een mooi evenwicht tussen een subtiele geroosterde toets en een frisse, fruitige smaak.
S500 Controller
Veelzijdige poederverbeteraar voor krokante producten met een goede performantie.
Mimetic Incorporation
Plantaardig speciaal vet dat is ontworpen voor verwerking in alle soorten deeg. De boterachtige smaak verbetert alle bakkerij- en patisseriecreaties.
Sapore Salome
Een vloeibare inactieve gepasteuriseerde donkerbruine roggedesem met een gemoute en licht geroosterede smaak. Combineert de zoetheid van moutstroop met de pittigheid van desem, wat zoetheid toevoegt aan brood.
Mimetic 32
Vetstof op plantaardige basis, ter vervanging van boter, met een betere verwerkbaarheid en een heerlijk boterachtig mondgevoel.
Cremyvit
Cremyvit is een heerlijk zachte en romige mix voor banketbakkersroom met een delicate vanillesmaak. Het is zo klaar; u hoeft alleen water toe te voegen!
Deli Citron (Citroen)
Een verse citroencrème gemaakt van melk en citroensap. Een kant-en-klare en heerlijk smakende oplossing die een frisse zure toets aan uw producten geeft.
Miroir L'Original Neutre
Gebruiksklare, hoogwaardige spiegel met neutrale smaak en uiterlijk, ontworpen om aan te brengen op horizontale, vlakke oppervlakken voor een perfecte glans en spiegeleffect.
Classic Strawberry (Aardbei)
Een volledig clean label geconcentreerde fruitcompound om een zoete aardbeiensmaak te geven aan uw cakebeslag, vullingen en glazuur.
Classic Cherry CL (kers)
Geconcentreerde (fruit)compound zonder stukken met natuurlijke kleur en smaak. Dosering aan 3-5%.
Miroir L'Original Chocolat
Gebruiksklare, hoogwaardige spiegel met chocoladesmaak en -look, ontworpen voor toepassing op horizontale, vlakke oppervlakken voor een perfecte glans en spiegeleffect.
Topfil Apple Minicubes 90%
Onze Topfil fruitvullingen hebben een frisse en volle fruitsmaak alsook een natuurlijk uitzicht dankzij de stukken fruit.
Topfil Finest Mango Cubes 70%
Onze Topfil fruitvullingen hebben een frisse en volle fruitsmaak alsook een natuurlijk uitzicht dankzij de stukken fruit.
S500 Kimo Long (lang)
Poederverbeteraar voor ongerezen diepvriesdegen, tot max. 6 maand houdbaar in de diepvries.
Miroir L'Original Caramel
Gebruiksklare, hoogwaardige spiegel met karamelsmaak en -uiterlijk, ontworpen om aan te brengen op horizontale, vlakke oppervlakken voor een perfecte glans en spiegeleffect.
Topfil Finest Banana Smooth 70%
Onze Topfil fruitvullingen hebben een frisse en volle fruitsmaak alsook een natuurlijk uitzicht dankzij de stukken fruit.
Miroir Glassage Chocolat Noir Glaze
Kant-en-klare spiegel van hoge kwaliteit met 21% echte Belgische pure chocolade, speciaal ontworpen om het gehele oppervlak van fijne patisserie-items zoals tussengerechten perfect te bedekken.
Deli Caramel
Een rijke karamelcrèmevulling gemaakt van melk en suiker; een authentieke oplossing die u de traditionele karamelsmaak geeft zonder het gedoe van het koken van suiker.
Classic Raspberry (Framboos)
Een volledig clean label geconcentreerde fruitcompound die een zoete frambozensmaak geeft aan uw cakebeslag, vullingen en glazuur.
Topfil Pomme Facon Tatin 76%
Onze Topfil fruitvullingen hebben een frisse en volle fruitsmaak alsook een natuurlijk uitzicht dankzij de stukken fruit.
Classic Orange CL (sinaasappel)
Geconcentreerde (fruit)compound zonder stukken met natuurlijke kleur en smaak. Dosering aan 3-5%.
Tegral Vita+ Havermout
100% mengeling in poeder voor een heerlijk brood met havermout (20%), zaden en granen. Clean label.
Soft'R White Acti-Plus
Poederverbeteraar voor wit en lichtbruin brood met een uitstekende vershouding.
Harmony Classic Neutre
Geconcentreerde afdekgelei met een neutrale smaak om het uiterlijk van vers fruit te beschermen en te behouden. Het kan worden verdund met water, afhankelijk van de gewenste viscositeit.
Soft'R Cashmere Acti-Plus
Pastaverbeteraar voor producten met een zachte textuur en een uitstekende versheid. Geeft een verfijnde smaak aan uw luxeproducten.
Deli Cheesecake Filling Base
Geen lange baktijden of waterbaden nodig; onze handige en betrouwbare oplossing geeft de authentieke smaak van New York-style cheesecake met gegarandeerd resultaat.
Belcolade Selection Blanc Extra Cacao-Trace
Duurzame extra witte chocolade Belcolade Selection Blanc Extra Cacao-Trace. Perfect uitgebalanceerde Belgische witte chocolade met 34% cacao. Ontwikkeld voor tal van soorten patisserie- en chocoladetoepassingen.
Harmony Ready Neutre
Gebruiksklare afdekgelei voor spuitmachines met een neutrale smaak ter bescherming en behoud van het uiterlijk van vers fruit, fruittaarten en traditioneel banket.
Belcolade Selection Blanc Doux
Belcolade witte chocolade Belcolade Selection Blanc Doux. Perfect uitgebalanceerde klassieke Belgische witte chocolade gemaakt van 32% cacao. Ontwikkeld voor alle soorten patisserie- en chocoladetoepassingen.
Smoobees Lemon Filling Pearls
Zachte, vullende citroenparels, voor een heerlijke citroensmaak bij elke hap. Een handige, kant-en-klare oplossing voor uw diepvries- en lang houdbare taarten en snacktaarten.
Belcolade Selection Lait Superieur Cacao-Trace
Duurzame melkchocolade Belcolade Selection Lait Superieur Cacao-Trace. Perfect uitgebalanceerde Belgische melkchocolade met 39% cacao. Ontwikkeld voor tal van patisserie- en chocoladetoepassingen.
Tegral Vita+ Crusty
Met de Vita+ Crusty 100% mengeling maak je niet alleen de heerlijke Vita+ Pistolet, maar ook een smaakvol stokbrood. Eén mix, meerdere topproducten die jouw klanten laten genieten van de perfecte combinatie van smaak en gezondheid.
Belcolade Selection Noir 60-40-38
Een uitgebalanceerde pure chocolade met een cacaogehalte van 60%, met een licht bittere cacaosmaak en een gerookt accent. Uitermate geschikt voor enroberen.
Smoobees Strawberry Filling Pearls
Zachte gevulde aardbeienparels, voor een aardbeismaak bij elke hap. Een kant-en-klare oplossing voor uw diepvries- en lang houdbare taarten en snacktaarten.
Classic Banana CL (banaan)
Geconcentreerde (fruit)compound zonder stukken met natuurlijke kleur en smaak. Dosering aan 3-5%.
Belcolade Shavings Lait (schaafsels)
Schavelingen van Belcolade melkchocolade.
Cacaopoeder cacao-trace CP1
Cacaopoeder met 22-24% cacaoboter. Perfect om smaak en kleur te geven.
Chocolanté 60-Days Milk 57% Cacao-Trace
Ons unieke 60-dagen geïntegreerde proces herontdekt de chocoladeketen om de meest verse cacaosmaak vast te leggen.
Cremygel
Mengeling voor koude bereiding van patisseriecrème met melk. Geeft een overheerlijke smaak dankzij het gebruik van melk.
Topfil Cherry Extra 70% (kriek)
Bak-en diepvriesstabiele fruitvulling met stukken. Bevat 70% hele kersen.
CPT Stabil
Mengeling voor een warme bereiding van patisseriecrème met melk. CPT New geeft na koken een heerlijke, bakstabiele crème.
G&S Decor Multi Seeds & Multi Flakes
Granenmengeling voor decoratie van bakkerijproducten. Clean label.
Belcolade Cryst-O-Fil Lait M2 RSPO SG
Voorgekristalliseerde basisvulling, met 55% melkchocolade.
Décor Tijgerpapmix
Mengeling voor decoratie van tijgerbroden die diepvriesstabiel is. Clean label.
Softgrain Spelt
Softgrain Spelt zijn zachte, voorgeweekte speltgranen geweekt in een natuurlijke roggedesem. Dankzij de desem en fermentatie hebben ze een unieke smaak.
Softgrain Sprouted Oat
Softgrain Sprouted Oat is zachte, voorgekookte en gekiemde haver geweekt in een natuurlijke havermoutdesem waardoor een unieke zoete smaak ontstaat.
PatisFrance Pralirex Noisette 100%
100% pure hazelnootpasta met een rijke en intense smaak.
Belcolade Selection Lait Extra
Belcolade melkchocolade Belcolade Selection Lait Extra. Perfect uitgebalanceerde Belgische zoete en ronde melkchocolade met een vleugje botersmaak gemaakt van 32% cacao. Ontwikkeld voor alle soorten patisserie- en chocoladetoepassingen.
Classic Mango
Geconcentreerde (fruit)compound zonder stukken met natuurlijke kleur en smaak. Dosering aan 3-5%.
Classic Coconut CL (kokosnoot)
Geconcentreerde (fruit)compound zonder stukken met natuurlijke kleur en smaak. Dosering aan 3-5%.
Topfil Apple Cubes 86% Fruit Filling
Een fruitige en frisse appelvulling die zijn natuurlijke smaak en kleur behoudt na het bakken en/of invriezen.
Topfil Finest Apricot Pieces 70%
Onze Topfil fruitvullingen hebben een frisse en volle fruitsmaak alsook een natuurlijk uitzicht dankzij de stukken fruit.
Topfil Wild Blueberry Pieces 70% Fruit Filling
Een fruitige en frisse bosbessenvulling die zijn natuurlijke smaak en kleur behoudt na het bakken en/of invriezen.
Sunset Glaze
Kant-en-klaar vloeibaar doreermiddel zonder ei, aanlengbaar tot 30% en machinaal spuitbaar.
Ambiante
Een zoete, opklopbare topping, eenvoudig te vormen, spuiten, glad te strijken en ontworpen voor langdurige stabiliteit in taartdecoratie en vullingen. 100% op plantenbasis.