Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Tools & diensten voor verantwoorde voeding

 

Gesteund door een multidisciplinair team, biedt Puratos verschillende hulpmiddelen en diensten om bakkers, patissiers en chocolatiers te ondersteunen bij het ontwikkelen van nieuwe producten of het herformuleren van bestaande oplossingen. Zo zijn uw producten steeds in lijn met de laatste trends en voldoen ze aan de stijgende verwachtingen van consumenten.

Nutritionele steun

Nutritionele steun

Een multidisciplinair team om u te helpen bij het ontwikkelen van gezondere producten. Contacteer ons betreffende onderwerpen zoals formulering, communicatie en wetgeving.

Sensoriële analyse

Sensoriële analyse

We helpen u de perceptie van consumenten over uw producten te begrijpen en te omschrijven. We kunnen onze analysesmethodes delen en opleiding voorzien.

Taste Tomorrow

Taste Tomorrow

Een uitgebreid consumentenonderzoek dat diepgaande inzichten geeft over het gedrag, de houding, de keuzes en trends van consumenten. Hiermee helpen we onze klanten hun business te boosten.

Focus on

Gezondheid & Welzijn

Een goede gezondheid is de basis voor een bevredigend leven; ze is een bron van dromen en welzijn. Voedzame voeding en een gezond eetpatroon vormen de grondslag voor een goede gezondheid.

Ontdek

Our

Verantwoorde voeding

We willen een proactieve rol spelen door nutritioneel verantwoorde voeding op de markt te brengen. We integreren verantwoordige voeding in alles wat we doen.

Ontdek