Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Sensoriële analyse

Expertpanel

Consumenten zijn altijd enthousiast om lekkere cakes te proeven, maar weten niet altijd hoe ze hun mening over de cakes moeten omschrijven en beoordelen. Bovendien wordt hun mening mogelijk beïnvloed door andere elementen zoals locatie en sociale omgeving, door het merk of door de productinformatie op het etiket of de verpakking.

Uitzoeken waar consumenten aan denken is een moeilijke taak. Het begrijpen van consumentenvoorkeuren is echter van vitaal belang voor het werk dat we doen voor en met onze klanten. Daarom richtten we ons eigen sensorieel analyselaboratorium op in Groot-Bijgaarden.

Productontwikkeling aansturen

In het sensorieel laboratorium van Puratos worden nauwkeurig geijkte instrumenten gecombineerd met de expertise van ervaren juryleden om biologische en psychologische reacties op smaak, uiterlijk en textuur te verklaren. De resultaten worden geanalyseerd en gedeeld met onze klanten en we evalueren of de voorgestelde producten aan de eisen en verwachtingen van de consument voldoen.

Als betrouwbare partner in innovatie staan we open om deze methodes van analyseren te delen en om de teams van onze klanten op te leiden.

Wil u meer weten over de sensoriële analyse van Puratos en hoe deze uw bedrijf kan helpen? Bezoek onze contactpagina.