Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Sensobus

MOBIELE OPLOSSINGEN OM DE SENSORIËLE VOORKEUREN VAN DE CONSUMENT TE BEGRIJPEN

Hoe beoordelen consumenten uw producten? Met onze mobiele oplossingen om de voorkeur van de consument te meten gaan wij op zoek naar het antwoord op deze vraag, en brengen wij u een stap dichterbij om deze voorkeuren te vertalen naar zakelijke opportuniteiten.

Onderzoek ongeacht op welke plek de consument zich bevindt

Puratos heeft een volledig assortiment mobiele sensorische analyseoplossingen voor consumenten over de hele wereld beschikbaar gemaakt:

  • Als een volledig uitgerust sensorisch analyselaboratorium op wielen kan de Sensobus naar elke winkelbestemming voor consumenten reizen om een ​​representatieve steekproef van consumenten te interviewen. Onze Sensobussen zijn actief in heel Europa en de Verenigde Staten, terwijl de Sensovan door heel het Iberische Schiereiland rijdt.
  • We hebben ook Sensoboxen in de Aziatisch-Pacifische regio; dit zijn mobiele labo's in de vorm van beursstanden die in winkelcentra of op iedere andere locatie kunnen worden geplaatst. Met slechts enkele dagen veldwerk benaderen wij uw gewenste consumenten vanuit hun eigen interesse en vragen hen hun eerlijke mening over uw producten.

INFORMEREN VAN PRODUCTONTWIKKELING

Bovendien kunt u dankzij meer dan 10 jaar ervaring in consumentenonderzoek uw resultaten benchmarken.

Mobiele consumentensensorische oplossingen zijn exclusieve onderzoeksinstrumenten van Puratos die u zekerheid geven over wat de consument echt wil!

Neem contact op met uw Puratos vertegenwoordiger om na te gaan of er in uw land een sensorische oplossing voor consumenten beschikbaar is.

Sensoriële analyse

Sensory Analyses zorgen ervoor dat we de wensen van de consumenten, hun percepties en voorkeuren kunnen vertalen naar recepten en proces specificaties.

Taste Tomorrow

Ontdek nieuwe zakelijke kansen met de nieuwste mondiale en lokale trends die Taste Tomorrow biedt.