Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Bakkerijketen

AUTHENTICITEIT EN VAKMANSCHAP OP GROTE SCHAAL

Transformeer je bedrijf met de nieuwste innovaties in bakkerijproducten, patisserie en chocolade van experts uit de sector. Met onze producten kunt u uw klanten een assortiment gezondere, meer lokale en/of duurzamere producten aanbieden zonder afbreuk te doen aan smaak en authenticiteit. Bovendien kunnen we u ook helpen uw bedrijf te laten groeien door de beste winkelervaring voor uw klanten te creëren en ons advies over categoriemanagement met u te delen.

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Broodverbeteraars

Broodverbeteraars

Broodverbeteraars geven je gemoedsrust. Ze helpen je om alle onzekerheden die bij het broodbakproces komen kijken, zoals variaties in temperatuur, vochtigheid, bloem en arbeid, onder controle te houden. Zo ben je zeker van een consistente superieure kwaliteit bij elk

Overzicht van het productassortiment

Overzicht van het productassortiment

Of je nu nieuwe klanten wilt aantrekken of je marge wilt verhogen, onze experts zijn slechts een telefoontje van je verwijderd. Afhankelijk van je geografische locatie, je doelgroep en je concept, delen we onze producten en verkoopadviezen met je die het beste bij jouw bedrijf passen.

Clean(er) label

Clean(er) label

Steeds meer consumenten willen ingrediënten vermijden die als ongewenst worden beschouwd, zoals additieven, kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Puratos biedt alternatieve, schonere en duidelijkere etiketten, wat resulteert in een kortere en duidelijkere ingrediëntenlijst in afgewerkte producten.

Ontdek nieuwe producten en technologieën

Ontdek nieuwe producten en technologieën

Wil je nieuwe producten ontdekken of nieuwe methoden in actie zien? We verwelkomen je graag in een van onze innovatiecentra. Ons team van R&D-managers en technische adviseurs zal u helpen om elk aspect van uw bedrijf met een frisse blik te bekijken!

Bestel nu, 24 uur per dag, 7 dagen per week

Bestel nu, 24 uur per dag, 7 dagen per week

Uw tijd is kostbaar. Bespaar er wat van door je ingrediënten te kopen op het MyPuratos-platform, waarmee je eenvoudig de producten kunt bestellen die je wilt en ze kunt laten bezorgen in een van je vestigingen. Ga naar de website van jouw land en meld je aan!

ONTWIKKEL UW BEDRIJF MET ONZE DIENSTEN

Wat uw behoeften op het gebied van bakkerij, patisserie en chocolaterie ook zijn, onze expertisecentra staan voor u klaar en kunnen u begeleiden bij elke fase van het productcreatie

WILT U MEER WETEN?

Wil je samenwerken met Puratos? Neem dan contact met ons op! We ontmoeten je graag om vrijblijvend je verwachtingen en behoeften te bespreken!

Neem vandaag nog contact met ons op!