Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Laat u inspireren door onze zomerse recepten

Lichte en verfrissende desserts met fruit

Welkom in het seizoen vol innovatie en opportuniteiten! Naarmate de temperatuur stijgt, stijgen ook de mogelijkheden voor uw patisserie. De zomer brengt een verschuiving in de voorkeuren van de consument met zich mee. Terwijl traditionele taarten en gebakjes hun aantrekkingskracht verliezen, zijn lichtere opties meer in aantrek. 

Ontdek hoe op fruit geïnspireerde lekkernijen uw toonbank kunnen transformeren en uw klanten kunnen verrassen.

Wil u nog een stapje verder gaan ?

Geef uw winkel meer pit, trek meer klanten aan en maak deze zomer onvergetelijk met posters, stickers, taartprikkers en social media visuals.

Ontdek hier het materiaal dat wij voor u hebben gemaakt:

Gezondere opties, dezelfde geweldige smaak

Volgens het Taste Tomorrow-onderzoek geeft 62% van de consumenten de voorkeur aan gezondere patisserie zodat ze evenveel kunnen blijven genieten van hun consumptiemomenten. Daarom bieden wij u gezondere ingrediënten en producten aan, zonder dat dit ten koste gaat van de smaak. Probeer Tegral Satin Creme Cake New, Chantypak, Ambiante en Topfil Finest Mango Cubes 70%.

We laten enkele professionals in uw vakgebied aan het woord:

Als toegewijde patissier met een focus op viennoiserie ben ik het belang van constante inspiratie voor onze eindproducten gaan waarderen. Of het nu gaat om het experimenteren met regionale specialiteiten zoals de Bretoense kouign-amann of een innovatieve wending geven aan klassieke gebakjes. Door geïnspireerd te blijven, zorgen we ervoor dat onze creaties klanten verrassen en ervoor zorgen dat ze terugkomen voor meer.

Olivier - Bakker

Als banketbakker heb ik geleerd dat het essentieel is om ons assortiment af te stemmen op de seizoenen. Of het nu gaat om het aanbieden van verfrissende fruittaartjes in de zomer of een traktatie met pompoenkruiden in de herfst, deze seizoensgebonden lekkernijen creëren enthousiasme bij uw klanten, waardoor hun algehele ervaring wordt verbeterd.

Martha - Banketbakker

Pastry chef closeup working on tempering chocolate on marble table

Ik heb ontdekt dat de zomer het ideale seizoen is om toeristen te boeien met onze nieuwe producten. Onze Summer House Chocolate- en Truffle-collecties bevatten verfrissende smaken om de essentie van zonovergoten dagen op te roepen. Deze seizoensgebonden lekkernijen verrukken niet alleen de smaakpapillen, maar creëren ook blijvende herinneringen voor onze bezoekers.

Pastry chef closeup working on tempering chocolate on marble table

Étienne - Chocolatier