Panébelge

Ingrediënten

Hoeveelheid (g) %
1. Deeg
Bloem 750 75
Water (±) 420 42
Gist 60 6
Easy Luxe 25% 250 25
2. Vulling op basis van 2,7 kg deeg
Soort 1
Classic Moka 100 10
Belcolade Selection Noir Cacao-Trace 240 25
Belcolade Selection Lait Cacao-Trace 250 25
Belcolade Selection Blanc Cacao-Trace 250 25
Soort 2
Summum Noix (walnoot) 100 10
Geroosterde hazelnoten 250 25
Melk 250 25
Soort 3
Classic Framboise (framboos) 100 10
Diepvriesframbozen 300 30
Belcolade Selection Blanc Cacao-Trace 300 30
Soort 4
Belcolade Premium Dutch Cocoa Powder 30 3
Olie 30 3
Belcolade Grains - K10 Noir Selection 400 40
Orangettes 300 30
3. Macaronade (optioneel) *

Werkwijze

Werkwijze

*Macaronade

  • Klassiek : 1 deel eiwit + 1 deel bloemsuiker + 1 deel amandelpoeder
  • Met chocolade: 20 g Premium Dutch Cocoa Powder + 120 g bloem + 100 donkere cassonade + 100 g boter. Uitrollen op 1,5 mm en de gewenste vorm uitsteken.
  • Ontdek

    Related recipes