Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
5 min. in 1ste versnelling en 5 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
25°C
Massarijs
10 min.
Opmaak
Het deegstuk uitrollen tot een dikte van 2,8 mm en even in de diepvries plaatsen. Snij vervolgens banden van 7 cm en maak hiervan ruiten van 14 cm hoog. Spuit in het midden van de onderste helft van de ruit 20 g fruitvulling (2). Druk met een rasterroller door de bovenste helft van de ruit. Vouw deze helft over het deel met de fruitvulling en duw zachtjes de zijkanten aan. Plaats nadien op bakplaten.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.