Ons unieke 60-dagen geïntegreerde proces herontdekt de chocoladeketen om de meest verse cacaosmaak vast te leggen. Dankzij deze innovatieve productiemethode biedt Chocolanté 60Days een unieke chocoladesmaak die je chocoladecreaties naar een hoger niveau tillen.
Terwijl conventionele chocolade 6 maanden tot 2 jaar nodig heeft, markeert Chocolanté 60Days een doorbraak door de productie te stroomlijnen tot slechts 60 dagen. Ons 60-dagen geïntegreerde proces in Vietnam—van boon tot chocolade—legt de verse smaak van cacao vast en levert verfijnde, unieke smaken.
Geniet van de ultieme duurzame chocoladesmaak met Chocolanté 60Days. Ons unieke 60-dagen proces legt de verse cacaosmaak vast en biedt een symfonie van verfijnde en unieke tonen. Gemaakt van 100% Cacao-Trace bonen in Vietnam, deze chocolade heeft een intense cacaosmaak, lichte geroosterde tonen en een dominante fruitigheid met hints van tropische en bruine vruchten. Geproduceerd dicht bij de plantage, is Chocolanté 60Days koolstofneutraal en ondersteunt het cacaoboeren, waardoor je chocoladecreaties duurzaam worden verbeterd.
Door Jonathan Mougel
Door Stéphane Leroux
Door Jonathan Mougel