Hydrateer de rooibos met water
Voeg dan alles toe aan de koude room.
Verwarm het mengsel tot 50°C.
Zeef en weeg de room opnieuw indien nodig.
Meng de room met de zoetstoffen en verwarm tot 50°C.
Smelt de 60Days donkere couverture gedeeltelijk.
Voeg de vloeistoffen toe aan de couverture.
Meng zonder lucht in te brengen.
Voeg de boter toe bij 40°C en meng.
Spuit in de mallen bij 20°C.
Giet in mallen met getempereerde Belcolade Origins Noir Sanaga 66% Cocoa-Trace. Vul met de ganache bij 20°C, laat dan een nacht kristalliseren in een chocoladekoelkast. Sluit daarna de chocolaatjes af met Belcolade Origins Papua New Guinea 73% Organic Cocoa-Trace.
1050Kcal
Energy
251Kj
Energy
2,1g
Fat
0,3g
Saturates
4,73g
Carbohydrates
3,0g
Sugars
*
Energy 1050Kcal | ||
Energy 251Kj | ||
Fat 2,1g | ||
Saturates 0,3g | ||
Carbohydrates 4,73g | ||
Sugars 3,0g | ||
Fibers 6,1g | ||
Proteïne 7,6g | ||
Salt 1,7mg |