6 min. in 1ste versnelling en 1 à 2 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
24°C
Massarijs
15 min.
Afwegen
2700 g (30 x 90 g)
Bolrijs
5 mni.
Opmaak
Rol ze uit in een licht ovalen vorm met een diameter van ongeveer 8 à 10 cm. Voeg +/- 30 g Topfil in het midden toe en sluit ze heel goed af. Dit doe je door het deeg dubbel te plooien en vervolgens de zijkanten langs waar de vulling kan ontsnappen ook nogmaals dicht te plooien. Duw deze lichtjes aan om de vulling mooi te verdelen.
Eindrijs
30 min., 28°C, 80% R.V.
Decoratie voor het bakken
Bestrooi de wafel rijkelijk met bloemsuiker op beide zijden alvorens ze in het wafelijzer te leggen. Dit zal voor een licht gekarameliseerde korst zorgen.
Temperatuur
Wafelijzer op 3/4 kracht zetten.
Baktijd
3 min. 30 sec.
Per wafel van 90 g gebruiken we 30 g Topfil fruitvulling naar keuze.
Topfil is beschikbaar in Apple Minicubes 90%, Apple Cubes 86%, Finest Cherry 70% CL, Raspberry 70% CL, Pear 70% CL, Wild Blueberry 70% CL en Mandarin 60%.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.