Brownie met marsepein en sinaasappel

Ingrediënten

Hoeveelheid (g)
1. Chocolade brownies
Boter 440
Belcolade Selection Noir Cacao-Trace 440
Eieren 340
Suiker 440
Invertsuiker 70
Bloem 150
Fleur de sel 4
2. Sinaasappelconfituur
Sinaasappel 250
Glucose 100
Suiker 20
Pectine NH 4
3. Marsepein
Marsepein 50% 360
4. Enroberen
Belcolade Selection Noir Cacao-Trace QS

Werkwijze

1. Chocolade brownie

Smelt de boter en de Selection Noir Cacao-Trace drops tot 40°C. Klop de eieren, de suiker en de invertsuiker op met een klopper. Voeg de chocolademengeling. Spatel vervolgens de gezeefde bloem en de fleur de sel onder. Giet in een vorm van 30x47 cm en bedek met een siliconen mat. Bak af aan 175°C gedurende 25 min. en laat vervolgens afkoelen.


2. Sinaasappelconfituur

Was de sinaasappels, snij ze in stukjes en verwijder de pitten (laat de schil eraan). Kook de appelsienstukjes samen met de glucose in de Thermomix en voeg vervolgens de suiker en de pectine NH toe. Kook het geheel en meng op gemiddelde snelheid gedurende 4 min. Laat de confituur afkoelen. Strijk 300 g confituur op elke brownie (1).


3. Marsepein
De marsepein uitrollen op 3 mm en plaats bovenop de confituur (1+2).

4. Enroberen

Snij de brownies op gewenste grootte en enrobeer met de getempereerde Selection Noir Cacao-Trace.