Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Promo Mimetic & Carat Nuxel Hazelnut

PROMO 5 Mimetic + 1 Carat Nuxel Hazelnut gratis

Bij aankoop van 5 dozen Mimetic ontvangt u gratis een emmer Carat Nuxel Hazelnut! Deze promo is geldig tot en met 31/03 en enkel bij aankoop van 5 dezelfde types Mimetic (5 x Mimetic 20 OF 5 x Mimetic 32 OF 5 x Mimetic Inc).

 

 

Op zoek naar inspiratie voor recepten met Carat Nuxel Hazelnut?

Promotion
Mimetic 20
Nieuwe generatie vetstof voor gelamineerde producten, met een unieke rijke smaak die wegsmelt in de mond. Ideaal voor verwerking op lagere temperatuur.
Mimetic Incorporation
Nieuwe generatie vetstof voor gebruik in al uw degen voor cake, vlaaien, koekjes, kruimeldeeg en soezen. Geeft een superieure kwaliteit aan al uw producten met een smaakprofiel vergelijkbaar met boter alsook een langere vershouding. Bovendien garandeert Mimetic Incorporation een kostreductie tegenover boter en een stabiele prijs.
Mimetic 32
Nieuwe generatie vetstof voor gelamineerde producten, met een unieke rijke smaak die wegsmelt in de mond. Ideaal voor verwerking op hogere temperatuur.