Macaron

Puratos ingrediënten om Macaron te maken

PatisFrance Praliné Noisette 50%

Gebruiksklare pralinévulling op basis van 50% gegrilde hazelnoten en suiker.

Patisfrance StarFruit Framboise (framboos)

Gebruiksklare fruitpuree zonder stukjes op basis van 90% framboos. Natuurlijk en vrij van additieven, kleurstoffen en bewaarmiddelen.

PatisFrance Starfruit Passion (passievrucht)

Gebruiksklare fruitpuree zonder stukjes op basis van 90% passievrucht. Natuurlijk en vrij van additieven, kleurstoffen en bewaarmiddelen.

Bresilienne 70%

Goudkleurige bresilienne op basis van 70% gehakte hazelnootjes en suiker

Patisfrance Gianduja

Een Gianduja met een romige textuur, op basis van 64% echte Belgische melkchocolade en 36% hazelnoten. Getest en goedgekeurd door onze Belgische consumenten. Hij combineert de expertise in noten uit Frankrijk et de traditionele productie van Belgische chocolade.

Patisfrance Amandes Râpées

Extra fijn, niet ontvet amandelpoeder. Rijk en specifiek aroma met een licht bittere smaak .

PatisFrance Starfruit Fruits Rouges (rode vruchten)

Fruitvulling zonder fruitpuree op basis van 90% rode bosvruchten en 10% suiker. Natuurlijk en vrij van additieven, kleurstoffen en bewaarmiddelen.

Patisfrance Patis'Macaron

Gebruiksklare mengeling op basis van zuivere amandelen voor macarons met een onweerstaanbaar resultaat. Eenvoudig te kleuren en te aromatiseren.