Eclair

Puratos ingrediënten om Eclair te maken

Cremyvit

Mengeling voor koude bereiding van patisseriecrème met water. Zeer gebruiksvriendleijk en met een door de consument geprefereerde smaak.

Cremygel

Mengeling voor koude bereiding van patisseriecrème met melk. Geeft een overheerlijke smaak dankzij het gebruik van melk.

CPT Stabil

Mengeling voor een warme bereiding van patisseriecrème met melk. CPT New geeft na koken een heerlijke, bakstabiele crème.

Chantypak

Gesuikerde plantaardige room met aangename botersmaak. Heeft een heel goed opklopvolume en extra stabiliteit. Uiterst geschikt voor de de afwerking van taarten of het gebruike in mousses en bavarois.

Miroir Glassage Noir

Gebruiksklare spiegel met chocoladesmaak voor bavarois en mousses. Geeft een perfecte glans en een spiegel met hoge, consistente kwaliteit. Uiterst geschilkt voor het overgieten van bombes en fijne patisserie,

Miroir Original Neutre (neutraal)

Gebruiksklare spiegel met neutrale smaak voor bavarois en mousses. Geeft een perfecte glans en een spiegel met hoge, consistente kwaliteit. Voor horizontale spiegels.

Whippak

Gesuikerde plantaardige room met neutrale smaak. Kan na het opkloppen ingevroren worden en blijft stabiel tijdens het ontdooien.

Tegral Clara Super

Mengeling voor de bereiding van soezenbeslag en eclairs met een rijke en aangename eismaak. Zeer eenvoudig in gebruik.