Eclair

Puratos ingrediënten om Eclair te maken

Cremyvit

Mengeling voor koude bereiding van patisseriecrème met water. Zeer gebruiksvriendleijk en met een door de consument geprefereerde smaak.

Chantypak

Gesuikerde opklopbare plantaardige bereiding met aangename botersmaak. Heeft een heel goed opklopvolume en extra stabiliteit. Uiterst geschikt voor de de afwerking van taarten of het gebruike in mousses en bavarois.

Sunset Glaze EC

Maak uw producten visueel aantrekkelijker door het aanbrengen van een gouden glans, zonder gebruik te maken van eieren. Puratos Sunset Glaze Easy Clean is het ideale alternatief voor traditioneel eistrijksel

CPT Stabil

Mengeling voor een warme bereiding van patisseriecrème met melk. CPT New geeft na koken een heerlijke, bakstabiele crème.

Cremygel

Mengeling voor koude bereiding van patisseriecrème met melk. Geeft een overheerlijke smaak dankzij het gebruik van melk.

Topfil Pear 70% CL

Bakstabiele fruitvulling met 70% stukjes peer

Miroir Original Chocolat

Gebruiksklare spiegel met chocoladesmaak voor bavarois en mousses. Geeft een perfecte glans en een spiegel met hoge, consistente kwaliteit. Voor horizontale spiegels.

Miroir Glassage Neutre

Gebruiksklare spiegel met neutrale smaak voor bavarois en mousses. Geeft een perfecte schijn en een spiegel met hoge, consistente kwaliteit. Voor horizontale en verticale spiegels.