Eclair

Puratos ingrediënten om Eclair te maken

CPT Stabil

Mengeling voor een warme bereiding van patisseriecrème met melk. CPT New geeft na koken een heerlijke, bakstabiele crème.

Cremyvit

Mengeling voor koude bereiding van patisseriecrème met water. Zeer gebruiksvriendleijk en met een door de consument geprefereerde smaak.

Cremygel

Mengeling voor koude bereiding van patisseriecrème met melk. Geeft een overheerlijke smaak dankzij het gebruik van melk.

Chantypak

Gesuikerde opklopbare plantaardige bereiding met aangename botersmaak. Heeft een heel goed opklopvolume en extra stabiliteit. Uiterst geschikt voor de de afwerking van taarten of het gebruike in mousses en bavarois.

Tegral Clara Super

Mengeling voor de bereiding van soezenbeslag en eclairs met een rijke en aangename eismaak. Zeer eenvoudig in gebruik.

Cremyvit Classic

Mengeling voor koude bereiding van patisseriecrème met water.

CPT New

Mengeling voor een warme bereiding van patisseriecrème met melk. CPT New geeft na koken een heerlijke, bak- én diepvriesstabiele crème.

Puratop Belgian Chocolate Fondant

Chocoladefondant voor afwerking van eclairs en ander fijn gebak.