Eclair

Puratos ingrediënten om Eclair te maken

Cremyvit

Mengeling voor koude bereiding van patisseriecrème met water. Zeer gebruiksvriendleijk en met een door de consument geprefereerde smaak.

Cremygel

Mengeling voor koude bereiding van patisseriecrème met melk. Geeft een overheerlijke smaak dankzij het gebruik van melk.

CPT Stabil

Mengeling voor een warme bereiding van patisseriecrème met melk. CPT New geeft na koken een heerlijke, bakstabiele crème.

Chantypak

Gesuikerde plantaardige room met aangename botersmaak. Heeft een heel goed opklopvolume en extra stabiliteit. Uiterst geschikt voor de de afwerking van taarten of het gebruike in mousses en bavarois.

CPT

Mix voor warme patisseriecrème met een heerlijke, traditionele smaak, die bakstabiel is. Te gebruiken met warme melk.

Miroir Original Neutre (neutraal)

Gebruiksklare spiegel met neutrale smaak voor bavarois en mousses. Geeft een perfecte glans en een spiegel met hoge, consistente kwaliteit. Voor horizontale spiegels.

Belcrem Subito

Complete mengeling voor stevige banketbakkersroom met vanillesmaak. Voor koude bereiding met water.

Belcrem

Complete mengeling voor banketbakkersroom met vanillesmaak. Voor koude bereiding met water.

Ontdek onze Eclair recepten