Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Week van de Eclair 2022

Bent u klaar voor de 4de editie?

1 mei 2022

Mixen voor fijne patisserie
Lente
Fruitconcentraten
Margarines & vetstoffen
Zomer
Patisserie
Mixen voor patisseriecrème
Vullingen
Opklopbare plantaardige bereiding
Glassage
Afdekgelei

Elk jaar wint de "Week van de Eclair" aan succes. In 2021 namen meer dan 800 bakkerijen in België deel aan de 3de editie. Opnieuw een succesvolle campagne dus kan een 4de editie niet uitblijven.

De 4de editie van de "Week van de Eclair" gaat van start zaterdag 18 juni tot en met zondag 26 juni. Met het receptenboekje en het communicatiemateriaal dat wij u ter beschikking stellen, ondersteunt Puratos de artisanele bakker/patissier om zijn/haar patisserie-assortiment tijdens die week in de kijker te zetten.

 

Laat u inspireren door onze technische adviseurs

Matty Van Caeseele en Ludo de Kok hebben maar liefst 7 nieuwe recepten voor u gecreëerd waarbij onze frisse Topfil fruitvullingen, onze Belcolade Cacao-Trace chocolade en enkele nieuwe producten in de kijker worden gezet. Met deze recepten hopen we u alvast te inspireren en te motiveren om samen met vele artisanale bakkers in België van deze 4de editie opnieuw een groot succes te maken. 

 

Registreer uw deelname online

Op de website van de "Week van de Eclair"  kunnen jullie 1 of meerdere winkelpunten registreren als deelnemende bakkerij. Via deze website kunnen consumenten heel makkelijk ontdekken welke bakkerijen deelnemen aan de "Week van de Eclair". Meer informatie hierover kan u via uw vertegenwoordiger bekomen. 

Veel succes gewenst!