Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Ontdek Chocolatiersonline!

Treed toe tot de wereld van online bestellen en draag bij aan de sociale afstand met Chocolatiersonline

Ten gevolge van het coronavirus (COVID-19), zijn de bestelgewoonten van de consumenten veranderd. Ze geven de voorkeur aan oplossingen waarbij ze de huidige restricties en aanbevelingen voor sociale afstanden kunnen respecteren. Wij helpen u graag bij het omschakelen naar het online bestellen om u zo het leven een beetje makkelijker te maken.

Uitdagende situatie voor chocolatiers

De toegang tot winkels is beperkter gezien de social distancing om de verspreiding van het virus te bestrijden. Deze situatie impliceert ook het werken met beperkte middelen, het aanpassen van uw gebruikelijke processen en het versterken van uw hygiënecriteria.

Over het algemeen zoeken consumenten naar manieren om online te bestellen, te betalen en minder tijd in de winkel door te brengen. Het opzetten van een webshop kan op zich al een uitdaging zijn omdat het tijd en technische middelen vergt. Wij zijn van een andere mening.

Daarom willen we chocolatiers helpen met het opzetten van hun webshop, gratis en snel. Zo kunnen ze profiteren van de voordelen om zo snel mogelijk online te kunnen verkopen.

Chocolatiersonline, uw webshop, in slechts één klik

Om u in deze moeilijke tijden te helpen, bundelden Puratos en Chocolatiersonline de krachten om u in staat te stellen de logistiek en online toegankelijkheid te vergemakkelijken. Zo kan u toch zaken blijven doen, ook tijdens deze coronacrisis.

Chocolatiersonline is een technologie waarmee chocolatiers een gepersonaliseerde webshop kunnen creëren via dewelke consumenten gemakkelijk kunnen bestellen. Ze krijgen een overzicht van het beschikbare productaanbod, duidelijke productbeschrijvingen en allergeneninformatie. Zodra de selectie is bevestigd, kunnen consumenten online betalen en kiezen wanneer ze hun bestelling willen afhalen.

Naast het bedienen van uw klanten door 24/7 te kunnen bestellen, maakt online bestellen het u ook gemakkelijker om bestellingen te beheren en te reageren op de vraag van klanten. Bovendien hoeven klanten niet in de rij te staan. Na het tonen van hun bestelnummer halen ze hun goederen op en worden alle betalingen digitaal beheerd, wat zal helpen bij het handhaven van de hygiënemaatregelen en de sociale afstand.

Wij kunnen uw webshop bouwen. Gratis. Snel. Vrijblijvend.

Om u hier zo snel mogelijk mee te helpen, kan onze digitale Chocolatiersonline expert vanaf nu uw Light webshop maken [*].

Dit omvat:

  • Een gepersonaliseerde webshop met een assortiment van 20 producten
  • Online betalingsmethoden
  • Gepersonaliseerde communicatiekit voor voor een optimale communicatie in uw winkel naar uw klanten toe [**]

Zo een webshop ziet er zo uit en kan binnen de 48 uur voor u gecreëerd worden.

Volgende stappen

Als u een webshop wenst te lanceren, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@chocolatiersonline.com of info@belcolade.be.

We doen er alles aan om onze gebruikers en klanten te ondersteunen in deze uitdagende tijd en zorgen ervoor dat onze infrastructuur mee evolueert om de toenemende vraag van Chocolatiersonline te ondersteunen. Dit om gedurende deze periode een gestroomlijnde, betrouwbare service te garanderen.

[*] U geniet 3 maanden gratis van deze service zodra uw Chocolatiersonline Light webshop live is gegaan. Geen aankoopverplichting is verbonden aan deze service. U heeft ook de mogelijkheid om over te schakelen van een Light webshop naar een Premium pakket***.

[**] Deze dient te worden geprint (A4) in uw winkel. 

[***] Een premium pakket omvat:

  • Een webshop met jullie volledige assortiment.
  • Een professionele fotoshoot van jullie assortiment.
  • Een gepersonaliseerde promokit: flyers, een vloersticker, een raamsticker, een toonbankdisplay en een afhaalpuntbord.
  • Een professionele opleiding voor het gebruik van de webshop alsook nauwkeurige opvolging.