Roggebrood

Puratos ingrediënten om Roggebrood te maken

Rustic CL

Verbeteraar in poedervorm voor bruin brood en volkorenbrood, zonder additieven.

Soft'r Brown

Verbeteraar in pasta voor lichtbruin tot half volkoren brood met een heerlijke smaak en optimale vershouding.

Sapore Othello

Donkere, geconcentreerde roggedesem in poedervorm. Ideaal voor donkere, meergranen en volkoren broden. De herkomst van deze desem is terug te vinden in de Deense broodcultuur.

Sapore Oberto

Roggedesem in poedervorm met een geroosterd aroma.

Posidonia®

Verlaag het zoutgehalte in je brood met maar liefst 25%, zonder de smaak te veranderen.

Sapore Oracolo

Hoogwaardige actieve vloeibare roggedesem voor de productie van authentieke desembroden. Hij is uiterst geschikt voor de productie van het traditionele 'pain au levain'.

Softgrain Sprouted Rye

Zachte, voorgekookte gekiemde roggegranen geweekt in een natuurlijke desem. Dit geeft de granen een heerlijke, volle smaak en garandeert hun zachtheid tijdens het bakproces. Ze zijn gebruiksklaar en kunnen eenvoudigweg toegevoegd worden aan het deeg.

Softgrain Sprouted Wheat

Zachte voorgekookte gekiemde tarwegranen geweekt in een natuurlijke desem