Ciabatta

Puratos ingrediënten om Ciabatta te maken

S500 Acti-Plus

Hoog performante broodverbeteraar in poedervorm voor de productie van krokante bakkerijproducten. De Acti-Plus technologiegeeft meer volume en een betere tolerantie.

S500 Sense

Verbeteraar voor krokante producten, voor meer performantie, krokantheid en smaak. Producten gemaakt met S500 Sense hebben een uitzonderlijke smaak en aroma dankzij de toevoeging van een speciaal ontwikkelde desem.

O-tentic Durum

Actief bakkerij-ingrediënt gebaseerd op desem die u de mogelijkheid geeft om heerlijke broden te creëren met de smaak en textuur van de goede oude tijd. O-tentic Durum is verkrijgbaar in poedervorm en geeft uw brood een typisch aroma van Italiaanse broden.

Sapore Oracolo

Hoogwaardige actieve vloeibare roggedesem voor de productie van authentieke desembroden. Hij is uiterst geschikt voor de productie van het traditionele 'pain au levain'.

O-tentic Origin

Actief bakkerij-ingrediënt gebaseerd op desem die u de mogelijkheid geeft om heerlijke broden te creëren met de smaak en textuur van de goede oude tijd. O-tentic Origin is verkrijgbaar in poedervorm en geeft uw brood een typisch aroma van lange gisting.

Sapore Traviata

Milde roggedesem in poedervorm. Deze desem vindt zijn herkomst in Frankrijk en geeft de broden een typisch fruitig aroma. Hij is uitermate geschikt voor grijze broden, pistolets en Franse broden.

S 500 Kimo Short (kort)

Verbeteraar voor ongerezen diepvriesdeeg, toepasbaar voor brood en krokante producten. Het deeg blijft soepel en elastisch en krijgt een mooi volume en een smakelijke structuur. Voor producten die tot 3 maanden bewaard worden in de diepvries.

Sapore Alcina

Hoogwaarde actieve vloeibare tarwedesem voor het maken van broden, traditionele stokbroden, brioches en croissants.

Ontdek onze Ciabatta recepten