Bladerdeeg

Puratos ingrediënten om Bladerdeeg te maken

Cremyvit

Mengeling voor koude bereiding van patisseriecrème met water. Zeer gebruiksvriendleijk en met een door de consument geprefereerde smaak.

Mimetic 32

Nieuwe generatie margarine voor gelamineerde producten met een unieke rijke smaak die wegsmelten in de mond. Ideaal voor verwerkingen op kamertemperatuur.

Sunset Glaze EC

Maak uw producten visueel aantrekkelijker door het aanbrengen van een gouden glans, zonder gebruik te maken van eieren. Puratos Sunset Glaze Easy Clean is het ideale alternatief voor traditioneel eistrijksel

CPT Stabil

Mengeling voor een warme bereiding van patisseriecrème met melk. CPT New geeft na koken een heerlijke, bakstabiele crème.

Cremygel

Mengeling voor koude bereiding van patisseriecrème met melk. Geeft een overheerlijke smaak dankzij het gebruik van melk.

Sapore Carmen 50

Hoogwaardige vloeibare desem op basis van tarwe voor luxe bakkerijproducten.

Aristo Croissant

100% plantaardige kwaliteitsmargarine voor gebruik in croissants en bladerdeegproducten.

Aristo Primeur Croissant

100% plantaardige margarine van superieure kwaliteit met verfijnde en stabiele botersmaak voor gebruik in croissants en bladerdeegproducten.