Bagel

Puratos ingrediënten om Bagel te maken

Soft'r Cashmere Acti-Plus

Verbeteraar in pastavorm voor zachte producten en luxeproducten zoals sandwiches, kramiek, suikerbrood en brioches met een lange vershoudbaarheid.

Sapore Carmen 50

Hoogwaardige vloeibare desem op basis van tarwe voor luxe bakkerijproducten.

Soft'r Cotton

Broodbereidingsmiddelen in poedervorm voor rijke degen.

Sapore Tosca

Italiaanse desem op basis van Durum tarwe in poedervorm met typisch smaakprofiel. De herkomst is Italiaans en past perfect bij allerlei krokante broden.

S 500 Kimo Long (lang)

Broodverbeteraar voor ongerezen diepvriesdeeg, toepasbaar voor brood en krokante producten. Het deeg blijft soepel en elastisch en krijgt een mooi volume en een smakelijke structuur. Voor producten die 1 tot 6 maand bewaard worden in de diepvries.

Sapore Rigoletto

Geconcentreerde desem in poedervorm. Kenmerkend voor Rigoletto is zijn aroma van versgebakken brood en een heerlijk geroosterd smaakprofiel. Deze desem is gebaseerd op traditionele methodes uit het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten en is perfect voor de bereiding van wit brood, toastbrood en hamburgerbroodjes.

Sapore Fidelio

Vloeibare desem met een herkomst uit San Francisco, USA. Deze desem versterkt de boteraroma’s in rijke degen en laat toe om minder boter te gebruiken in de recepten (tot 25% minder).

Soft'r Cashmere

Verbeteraar in pastavorm voor zachte producten en luxeproducten zoals sandwiches, kramiek, suikerbrood en brioches.