Bavarois & Mousses

Puratos ingrediënten om Bavarois & Mousses te maken

Chantypak

Gesuikerde opklopbare plantaardige bereiding met aangename botersmaak. Heeft een heel goed opklopvolume en extra stabiliteit. Uiterst geschikt voor de de afwerking van taarten of het gebruike in mousses en bavarois.

Tegral Biscuit

Mengeling in poedervorm voor biscuits, taarten en roulades met lekkere smaak, mooi volume en lange vershouding.

Miroir Original Chocolat

Gebruiksklare spiegel met chocoladesmaak voor bavarois en mousses. Geeft een perfecte glans en een spiegel met hoge, consistente kwaliteit. Voor horizontale spiegels.

Tegral Biscuit Dark

Mengeling voor chocoladebiscuits en -roulades. Geeft een optimaal volume, lekkere smaak en lange vershouding.

Classic Moka

Aromatiserende pasta met mokkasmaak die een natuurlijke smaak en kleur geeft aan al uw creaties. Uiterst geschikt voor mousses, bavarois, ijsbereiding en gebak.

Bavarois Neutre (neutraal)

Stabiliserend poeder met neutrale smaak voor bavarois, room, crèmes en mousses.

Patisfrance StarFruit Framboise (framboos)

Gebruiksklare fruitpuree zonder stukjes op basis van 90% framboos. Natuurlijk en vrij van additieven, kleurstoffen en bewaarmiddelen.

Classic Orange (sinaasappel)

Aromatiserende pasta met sinaasappelsmaak die een natuurlijke smaak en kleur geeft aan al uw creaties. Uiterst geschikt voor mousses, bavarois, ijsbereiding en gebak.

Ontdek onze Bavarois & Mousses recepten