Bavarois & Mousses

Puratos ingrediënten om Bavarois & Mousses te maken

Tegral Biscuit

Mengeling in poedervorm voor biscuits, taarten en roulades met lekkere smaak, mooi volume en lange vershouding.

Bavarois Tiramisu

Stabiliserend poeder met tiramisusmaak voor bavarois, room, crèmes en mousses.

Easy Biscuit 60%

Easy Biscuit 60% is een mengeling zonder suiker voor biscuit en roulades. Doordat u zelf de hoeveelheid suiker toevoegt, kan u op een eenvoudige en kosteneffi ciënte manier elk type biscuit maken.

Miroir Original Neutre (neutraal)

Gebruiksklare spiegel met neutrale smaak voor bavarois en mousses. Geeft een perfecte glans en een spiegel met hoge, consistente kwaliteit. Voor horizontale spiegels.

Classic Framboise (framboos)

Aromatiserende pasta met frambozensmaak die een natuurlijke smaak en kleur geeft aan al uw creaties. Uiterst geschikt voor mousses, bavarois, ijsbereiding en gebak.

Miroir Glassage Noir

Gebruiksklare spiegel met chocoladesmaak voor bavarois en mousses. Geeft een perfecte glans en een spiegel met hoge, consistente kwaliteit. Uiterst geschilkt voor het overgieten van bombes en fijne patisserie,

Classic Fraise (aardbei)

Aromatiserende pasta met aardbeiensmaak die een natuurlijke smaak en kleur geeft aan al uw creaties. Uiterst geschikt voor mousses, bavarois, ijsbereiding en gebak.

Tegral Savoie Super

Mengeling voor de bereiding van een biscuit voor roulades en plaatgebak. Geeft uw gebak een traditionele smaak en een mooi volume.

Ontdek onze Bavarois & Mousses recepten

Valentijn

Ontdek het recept!

Oplossingen ter verbetering van uw Bavarois & Mousses