Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

 

Puratos staat erop om zijn werknemers een professionele omgeving te bieden waarin opleiding en carrièreontwikkeling centraal staan. We combineren wetenschap en kunst, ondergedompeld in onze geschiedenis van innovatie terwijl we vooruit kijken naar de toekomst. Onze Puratos Magic cultuur stimuleert de ontwikkeling van jouw talenten binnen de groep.

Puratos is een internationale onderneming. De producten en diensten zijn beschikbaar in meer dan 100 landen, met 68 Puratosfilialen en meer dan 7000 werknemers wereldwijd.

Ons personeelsbestand groeide met 30% sinds 2012. We moedigen onze werknemers aan om samen te werken en efficiënte oplossingen te ontwikkelen die onze klanten helpen om succesvol te zijn.

 

Groeien in 'Puratos Magic'

De leertocht start vanaf dag 1: als nieuwkomer bij Puratos neem je deel aan onze Welcome Journey. De eerste stap binnen jouw inductieprogramma is kennismaken met onze historiek, cultuur, klanten- en consumentenbenadering, en ons engagement naar duurzaamheid. Dit bereik je door collega’s te ontmoeten en wordt ondersteund door interactieve online cursussen.


Een omgeving waar samenwerken centraal staat

Puratos gelooft in teamwerk. We delen wereldwijd kennis via onze interne en externe netwerken, delen best practices, innovaties en mogelijkheden doorheen de organisatie. We werken samen in multidisciplinaire teams, alsook met externe business partners waaronder onze klanten (B2B) en hun klanten (consumenten, B2C).

Puratos gelooft eerder in langetermijn doelstellingen dan snelle winst. Dit betekent dat het actief investeert in de toekomst. Onze 77 innovatiecentra en de herinvestering van 2,2% omzet in onderzoek en ontwikkeling ondersteunen deze stelling.

Puratos University, een gepersonaliseerde ervaring

Puratos toont zijn toewijding tot continu bijleren via de Puratos University. Deze biedt een gevarieerde leerervaring gedurende jouw hele carrière.

Dankzij ons gepersonaliseerd Puratos Leadership Program worden onze huidige en toekomstige leiders gepassioneerde ambassadeurs van de Puratos Magic cultuur. Als “betrouwbare partners in innovatie” zijn ze succesvol in onze snel veranderende en hoogpresterende omgeving.

Meer te weten komen? Consulteer hier onze vacatures.