Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Beloon uw Vita+ klanten tijdens het “Weekend van de Klant”!

“Weekend van de Klant” met Vita+

21 sep. 2020

Artisanaal
Nieuws
Bakkerij
Broodmixen

Net als vorig jaar kan u uw Vita+ klanten tijdens het “Weekend van de klant” (3-4 oktober 2020) belonen door hun Vita+ spaarpunten te verdubbelen.

Beschrijving van de actie

Tijdens het “Weekend van de Klant” bieden we u aan om de Vita+ spaarpunten van uw klanten te verdubbelen. Met andere woorden, uw klant krijgt 2 Vita+ stempels bij aankoop van een Vita+ brood, 4 Vita+ stempels bij aankoop van 2 Vita+ broden,…

Ter herinnering: als u 53 volle Vita+ spaarkaarten heeft, kunt u deze aan uw Puratos vertegenwoordiger geven, die u vervolgens een gratis Tegral Vita+ zak naar keuze zal geven.

Communicatie naar de consumenten toe

We zullen over deze actie communiceren op de Vita+ website en sociale media. We hebben ook een poster gemaakt die u in uw bakkerij kunt hangen.

Aarzel niet om contact op te nemen met uw Puratos vertegenwoordiger of stuur ons een e-mail op info@puratos.be indien u meer informatie wenst. Indien u nog extra Vita+ spaarkaarten wenst, aarzel dan ook niet om deze aan te vragen. We sturen u graag extra spaarkaarten op.