Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Week van de Eclair

Van 17 tem 23 juni 2019

26 mei 2019

Mixen voor fijne patisserie
Patisserie
Eclair
Fruitconcentraten
Mixen voor patisseriecrème
Vullingen
Glassage

Met een receptenboekje en het communicatiemateriaal dat wij u ter beschikking stellen, ondersteunt Puratos graag de artisanale bakker/ patissier om zijn/haar patisseriegamma in de kijker te zetten. We maken hierbij dankbaar gebruik van de eclair als symbool van deze nationale campagne, een klassieker die door iedereen gesmaakt wordt.

Voor de recepten werkten we samen met bakkers en patissiers uit Vlaanderen en Wallonië, waaronder de leden van Eurobanketkring. Eurobanketkring verenigt twaalf banketbakkers verspreid over Vlaanderen. Deze vereniging heeft als doel de artisanale traditie in ere houden. De patissiers wisselen onderling creatieve ideeën, visies en recepten uit.

We hopen u te kunnen inspireren en motiveren om samen met vele artisanale bakkers in België deze nationale campagne naar de consumenten uit te dragen.

Contacteer uw Puratos vertegenwoordiger voor het beschikbare communicatiemateriaal waarmee u in uw winkel deze actie kan aankondigen naar uw klanten toe.