Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Vita+ en de warme bakkers in Vlaanderen hebben € 8.853,65 ingezameld voor “De Warmste Week”!

22 dec. 2021

Artisanaal
Nieuws
Bakkerij
Broodmixen

Vita+ steunde dit jaar samen met de Vita+ warme bakkers in Vlaanderen opnieuw “De Warmste Week”! Tussen 1 november en 12 december 2021 schonken we namelijk per verkochte Vita+ Volkoren, Vita+ Havermout of Vita+ Gekiemde Granen 5 cent aan “De Warmste Week”

De opbrengst van de actie is ondertussen bekend: € 8.853,65! Het is weer een heel mooi bedrag. We stellen de inzet en het enthousiasme van alle Vita+ bakkers enorm op prijs. Een welgemeende dankjewel aan al deze bakkers! Op deze manier willen we ons steentje bijdragen om van deze editie van “De Warmste Week” opnieuw een succesvolle editie te maken.

Dit jaar vindt de editie van “De Warmste Week” plaats in Mechelen van 18 tot 24 december 2021. VRT lanceert een volledig nieuwe formule waarin er jaarlijks 1 maatschappelijk thema centraal staat. Voor 2021 is dit: “Kunnen zijn wie je bent”

Het geld wordt ingezameld voor het DWW Fonds en zal volledig ingezet worden om concrete projecten mogelijk te maken binnen dit centrale thema. De Koning Boudewijnstichting, als vaste partner van “De Warmste Week”, zal een onafhankelijke jury samenstellen die de projecten zal kiezen die gesteund zullen worden.