Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Verwennerij heruitgevonden dankzij Smoobees: ontdek een nieuwe zintuigelijke ervaring in patisserie

Voor consumenten gaat smaak veel verder dan alleen het aroma. Het “Taste Tomorrow” onderzoek van Puratos bewijst dat textuur nu ook een belangrijk onderdeel is van smaak. Consumenten besteden evenveel aandacht aan een aangename, verrassende textuur als aan een heerlijke smaak. Smoobees zijn de nieuwste innovatie van Puratos als antwoord op deze vraag. Deze zachte inclusies geven naast smaak, een aparte textuur en een extra dosis creativiteit aan patisserie.

Textuur is een belangrijk onderdeel

Door grondig onderzoek en ontwikkeling heeft Puratos deze consumententrend omgezet in een revolutionaire productinnovatie. Het Smoobees concept vindt zijn oorsprong in de moleculaire gastronomie, waar chef-koks lang hebben geëxperimenteerd met het vastleggen van verschillende smaken in bolletjes, resulterend in nieuwe zintuiglijke ervaringen voor hun consumenten. Puratos paste het idee aan aan de behoeften van patisserieproducenten. Deze innovatieve, zachte inclusies, zijn heel gemakkelijk te gebruiken en geven smaak, aparte textuur en meer creativiteit aan patisserie. Bovendien zijn Smoobees 100% plantaardig en vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Het is gemakkelijk om verwennerij opnieuw uit te vinden: speel, bak en geniet!

Spelen: oneindige creatieve mogelijkheden.

Smoobees geven een romige textuur en zorgen voor een rijke smaak bij elke hap. Deze zachte bolletjes bieden de perfecte balans tussen innovatieve textuur en klassieke smaak. Onze demonstrateurs getuigen: “Bestaande inclusies leveren vaak niet de vereiste smaakintensiteit of het gewenste pure smaakprofiel waar patissiers naar op zoek zijn. Met Smoobees openen we nu het potentieel voor een nieuwe reeks smakelijke creaties. Het wordt ook veel gemakkelijker om verschillende smaken te gaan combineren.”

Bakken: een eenvoudig proces.

Het toevoegen van vullingen, vers fruit of andere inclusies aan gebak kan vaak technisch uitdagend zijn. Smoobees pakt deze uitdaging aan zonder dat u uw procedures hoeft aan te passen. De bolletjes zijn gebruiksklaar en bestand tegen de verschillende stappen van het productieproces

Genieten: plezier bij elke hap.

Smoobees biedt bakkers een nieuw smaakpalet om mee te spelen. Voor consumenten biedt het een nieuwe zintuiglijke ervaring in patisserie met natuurlijke, heerlijke smaken, een originele en visuale aantrekkingskracht en een zachte, smeltende textuur. Bovendien zijn de smaken, dankzij de unieke formule, in elke hap aanwezig en met dezelfde intensiteit. Uit verschillende sensorische onderzoeken kunnen we concluderen dat Smoobees zeer gewaardeerd wordt door consumenten!

Interesse in Smoobees?

Smoobees is nu verkrijgbaar in drie originele smaken: citroen, bosbes en karamel. Maar meer smaken, fruitige en niet-fruitige, zullen volgen! Als u geïnteresseerd bent in wat Smoobees kan toevoegen aan uw patisserie, aarzel niet uw Puratos vertegenwoordiger te contacteren.