Posidonia® zeezout

25% minder zout, da’s beter voor iedereen

21 dec 2018

Wit brood
Roggebrood
Meergranen & volkoren
Stokbrood
Bakkerij
Authentieke broden
Pistolet
Grof brood

Wij houden allemaal van zout als smaakmaker voor ons eten. Te veel zout is echter slecht voor onze gezondheid: we houden meer water vast, onze bloeddruk kan stijgen en de kans op hart- en vaatziekten neemt toe.

Dankzij het 100% natuurlijk Posidonia® zeezout kan je het zoutgehalte in je brood met maar liefst 25% verminderen, zonder de smaak te veranderen. Goed nieuws dus voor de gezondheid en de smaakpapillen van jouw klanten! Ze weten het vast en zeker te appreciëren.

Posidonia® zout…

  • Wordt gewonnen uit de zoutmijnen van het eilandje Formentera, een beschermd natuurgebied gelegen in de Balearen (Spanje)
  • Is 100% natuurlijk zonder toegevoegde producten
  • Heeft dezelfde smaak als traditioneel zeezout, maar het bevat minder natrium
  • Leidt daardoor tot 25% minder zout in brood

Heeft brood bereid met Posidonia® zout effectief evenveel smaak?

Dat wilden we bij Puratos ook weten. Daarom hebben we een test met een panel gedaan. Het antwoord van de panelleden was duidelijk: er is geen significant verschil waarneembaar tussen een standaardbrood en een brood gemaakt met Posidonia®.

Kies je als bakker om met Posidonia® te werken? Dan kun je rekenen op:

  • Een poster voor in jouw winkel
  • Slides voor jouw tv-scherm(en)
  • Visuals voor jouw Facebook pagina
  • Flyer om aan jouw klanten te geven

Toon je hart van goud en ga voor een kwart minder zout!