21 dec. 2018
Wij houden allemaal van zout als smaakmaker voor ons eten. Te veel zout is echter slecht voor onze gezondheid: we houden meer water vast, onze bloeddruk kan stijgen en de kans op hart- en vaatziekten neemt toe.
Dankzij het 100% natuurlijk Posidonia® zeezout kan je het zoutgehalte in je brood met maar liefst 25% verminderen, zonder de smaak te veranderen. Goed nieuws dus voor de gezondheid en de smaakpapillen van jouw klanten! Ze weten het vast en zeker te appreciëren.
Posidonia® zout…
Heeft brood bereid met Posidonia® zout effectief evenveel smaak?
Dat wilden we bij Puratos ook weten. Daarom hebben we een test met een panel gedaan. Het antwoord van de panelleden was duidelijk: er is geen significant verschil waarneembaar tussen een standaardbrood en een brood gemaakt met Posidonia®.
Kies je als bakker om met Posidonia® te werken? Dan kun je rekenen op:
Toon je hart van goud en ga voor een kwart minder zout!