Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Onze vrouwelijke leiders bij Puratos: hoe diversiteit en inclusie ons doel versterken

8 mrt. 2023

Nieuws

Internationale Vrouwendag is een dag om de successen van vrouwen over de hele wereld te vieren, en bij Puratos zijn we blij dat we veel vrouwelijke leiders hebben die een aanzienlijke impact hebben op hun vakgebied. Met twee vrouwen in ons Group Executive Committee - Chief People Officer Sophie Streydio en Chief Marketing and Channels Officer Sophie Blum - zijn we er trots op leiders te hebben die gepassioneerd zijn over het bevorderen van gendergelijkheid op de werkplek.

Bij Puratos geloven we dat diversiteit en inclusie centraal staan in ons doel - om de planeet vooruit te helpen door innovatieve voedseloplossingen te creëren voor het  welzijn van mensen overal ter wereld. We weten dat door verschillende perspectieven, ervaringen en ideeën samen te brengen, we onze klanten beter van dienst kunnen zijn en een positieve impact op de wereld kunnen hebben. We hebben een personeelsbestand dat bestaat uit mensen met een breed scala aan achtergronden en ervaringen, en we weten dat onze vrouwelijke leiders hierin een cruciale rol spelen.

Sophie Streydio, onze Chief People Officer, zet zich in voor het creëren van een inclusieve cultuur waarin iedereen zich gewaardeerd en gesteund voelt.

"Diversiteit is niet alleen een morele verplichting, maar ook een zakelijke imperatief. We weten dat wanneer we diverse teams hebben, we betere beslissingen nemen, we sneller innoveren en we een betere werkplek voor iedereen creëren."

Gendergelijkheid komt alle geslachten ten goede, niet alleen vrouwen.

45% van ons management- en middenmanagementteam zijn vrouwen en we pauzeren hier niet. We zijn toegewijd aan het maken van voortdurende verbeteringen, omdat we geloven dat vertegenwoordiging belangrijk is.

Gender Distribution Management en Middle Management Niveau

Sophie Blum, onze Chief Marketing and Channels Officer, is gepassioneerd over het bevorderen van diversiteit in leidinggevende posities, zowel binnen Puratos als in de bredere industrie.  Haar visie is om inclusie in de voedingssector te stimuleren en ervoor te zorgen dat iedereen kan deelnemen aan de ongekende transformatie van de industrie.             

"Ik geloof dat wanneer we meer diversiteit in leiderschapsposities hebben, we kunnen helpen een meer inclusieve, rechtvaardige en duurzame wereld te creëren voor de volgende generaties. Ik ben er trots op om deel uit te maken van een bedrijf dat zich inzet voor het bevorderen van diversiteit en inclusie over de hele wereld."

Bij Puratos weten we dat het creëren van een diverse en inclusieve werkplek niet alleen het juiste is, maar ook het slimste is om te doen. Door gebruik te maken van de kracht van diversiteit, kunnen we innovatie, groei en positieve verandering stimuleren voor onze klanten, onze medewerkers en onze planeet.

Als onderdeel van onze toewijding aan diversiteit en inclusie, omarmen we het concept van Puratos Magic - het idee dat we geweldige dingen kunnen bereiken door samen te werken, met een gedeeld doel en een sterke cultuur van samenwerking. We weten dat wanneer we mensen met verschillende achtergronden, culturen en perspectieven samenbrengen, we iets echt magisch kunnen creëren.

Terwijl we Internationale Vrouwendag vieren, erkennen we de ongelooflijke bijdragen van onze vrouwelijke leiders. We weten dat ze helpen om positieve verandering te stimuleren bij Puratos en daarbuiten. We zijn toegewijd aan het blijven bevorderen  van gendergelijkheid in alle aspecten van ons bedrijf, terwijl we actie ondernemen en zinvolle vooruitgang boeken.