Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Leg je klanten in de watten!

13 sep. 2021

Broodmixen
Bakkerij
Meergranen & volkoren

Vanaf 13 september t.e.m. 30 november 2021 maken consumenten die een F.C. De Kampioenenbrood kopen kans op één van de vijf overnachtingen in het Plopsa Hotel in De Panne.

Hoe kunnen consumenten deelnemen?

Tussen 13/09/2021 en 30/11/2021 krijgt iedere consument die een F.C. De Kampioenenbrood koopt een kleurplaat. Ze sturen deze kleurplaat ingekleurd op en maken zo kans op een overnachting in de F.C. De Kampioenensuite in het Plopsa Hotel in De Panne! Er zijn maar liefst 5 overnachtingen voor 4 personen te winnen! Een jury selecteert de meest originele tekeningen. De winnaars worden in december persoonlijk gecontacteerd. 

De overnachting is inclusief luxe avondbuffet, uitgebreid ontbijtbuffet, parking tijdens het volledige verblijf en toegang tot Plopsaland De Panne! 

De actie loopt van 13/09/2021 t.e.m. 30/11/2021. Lees hier het wedstrijdreglement.

Extra actie in samenwerking met Plopsa.

Bij aankoop van een F.C. De Kampioenenbrood vinden jouw klanten bovendien een unieke kortingscode terug op de broodzak. Je klant kan met deze code tot €35 korting scoren op een Plopsaland tickets! De voorwaarden zijn terug te vinden op de broodzak.

Hoe ontvang ik als bakker communicatiemateriaal voor deze actie?

De traditionele F.C. De Kampioenenbroodzakken worden automatisch vervangen door de broodzakken van deze actie en zullen uitgeleverd worden vanaf 8 september 2021 (tot uitputting van de voorraad).

Bij aankoop van 3 zakken F.C. De Kampioenenbroodmix ontvang je ook een poster om uit te hangen in jouw winkel en 250 kleurplaten.

We informeren uw klanten over deze actie!

Ook voor deze actie communiceren we naar de consument. Uiteraard kan je meer informatie terugvinden op de website www.fcdekampioenenbrood.be, maar ook via Facebook en zelfs tijdens een radiocampagne (StuBru, Radio2 & MNM) zullen jouw klanten over deze actie te horen krijgen! 

Voor meer informatie, aarzel niet om uw Puratos vertegenwoordiger te contacteren.