Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

F.C. De Kampioenen brood

Het brood voor échte kampioenen!

21 dec. 2018

Meergranen & volkoren
Bakkerij
Broodmixen

Vlaanderens bekendste voetbalploeg, F.C. De Kampioenen, blijft scoren bij jong én oud. Hun unieke mix van vriendschap en humor werd de inspiratie voor de F.C. De Kampioenen broodmix. Het resultaat: een lichtbruin brood boordevol granen en zaden. Een brood door kampioenen, voor kampioenen.

Ook de zoetebekken onder uw klanten vergeten we niet. Met de F.C. De Kampioenen cakemix laten we u een smeuïge cake creëren op basis van chocolade. Met deze smaakvolle cake zal u vast en zeker scoren bij uw klanten!

Er zijn tal van communicatietools beschikbaar om mee te scoren in uw bakkerij zoals:

  • Een kleurrijke broodzak in de onmiskenbare F.C. De Kampioenenstijl
  • Een opvallende poster, catchy raamsticker en bijpassend prijsetiket
  • Een social media kit voor online aanwezigheid

Voor de F.C. De Kampioenen cake kan u rekenen op:

  • Een voetbalsjabloon als originele decoratie
  • Een leuke en opvallende cakeband
  • Cakeprikkers van de F.C. De Kampioenen stripfiguren om het geheel af te maken

Ter ondersteuning van de lancering van het brood zal er vanaf midden februari een herkenbare radiocommercial te horen zijn op de Vlaamse radio. We informeren de consument ook online op www.fcdekampioenen-brood.be.

Wil je graag één van de befaamde Kampioenen te gast in uw bakkerij? Het kan!

Tijdens de weekends in juni sturen we immers de cast van de F.C. De Kampioenen op pad om maar liefst 18 bakkerijen te bezoeken in Vlaanderen!

Wil je graag één van deze bakkerijen zijn?

Deelnemen is heel eenvoudig: bestel tussen 1 januari en 30 april 2019 minstens tweemaal de broodmengeling en tweemaal de cakemix. Uit alle bakkerijen die deelnemen, worden er 18 winnaars geloot voor deze toffe ervaring.

Win een bezoek van F.C. De Kampioenen in uw bakkerij!