Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Expo F.C. De Kampioenen in 3D aan zee!

Onze favoriete voetbalploeg komt deze zomer naar de Belgische kust in Oostende!

22 jul. 2019

Meergranen & volkoren
Broodmixen
Bakkerij

Na de succesvolle F.C. De Kampioenen marathon komt onze favoriete voetbalploeg deze zomer naar de Belgische kust in Oostende!

Vijf jaar geleden konden we al kennismaken met het leven achter de schermen tijdens de Kampioenen-expo. Nu belanden we aan andere kant van het decor, tussen de striphelden van F.C. De Kampioenen zelf op scène! In een magische 3D wereld staat de bezoeker namelijk centraal en kan je interactief plezier maken met de personages.

Natuurlijk geven wij alle liefhebbers van het F.C. De Kampioenen brood graag iets extra! Bij aankoop van de F.C. De Kampioenen broodmix ontvangt u speciale broodzakken met daarop een unieke code.
Deze code kunnen jullie klanten gebruiken bij het online bestellen van een gezinsticket voor de expo op www.een.be/kampioenenaanzee. Tijdens hun bezoek aan de expo ontvangen ze één van de 2.500 gratis strips van F.C. De Kampioenen*.  Tot deze zomer en... smakelijk!

*Enkel bij aankoop van een gezinsticket van min. 3 personen. Je ontvangt een stripalbum (waarde 6,50 euro) bij afgifte van je voucher aan de kassa. Op de voucher zal een vermelding staan die je recht geeft op de gratis strip. Deze actie is enkel geldig voor de eerste 2.500 codes die we ontvangen.