Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Een F.C. De Kampioenactie die blijft kleven …

5 sep. 2022

Bakkerij
Nieuws
Broodmixen
Meergranen & volkoren

Een F.C. De Kampioenactie die blijft kleven …

Vanaf 19 september start onze gloednieuwe actie van het F.C. De Kampioenenbrood! En deze keer is het één die zeker blijft kleven!

Bij aankoop van een F.C. De Kampioenenbrood ontvangt uw klant namelijk een gratis kleeftattoo. Er zijn in totaal vijf verschillende kleeftattoo’s van de striphelden van onze favoriete voetbalploeg: Carmen, Bieke, Marc, Boma en uiteraard het enige echte F.C. De Kampioenenlogo. 

Om de actie uit de startblokken te laten schieten vanaf eind september een radiospot te horen zijn op Stubru, MNM en Radio 2. Daarnaast kan je de actie in de bakkerij in de kijker plaatsen met een leuke tv-visual, handige toonbankdisplay en opvallende poster. Vraag ernaar bij je Puratos vertegenwoordiger.

Elke deelnemende bakkerij ontvangt 250 kleeftattoo’s (50 exemplaren van elke versie). De actie loopt zolang de voorraad strekt.

Neem je graag deel? Neem dan contact op met uw Puratos vertegenwoordiger of stuur een e-mail naar info@puratos.be en vraag naar de actievoorwaarden.