Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

De Kampioenen trakteren!

5 mei 2020

Nieuws

De Kampioenen bestaan 30 jaar en dat kunnen we niet onopgemerkt laten voorbijgaan! Daarom trakteren ze op “1 jaar gratis F.C. De Kampioenenbrood” in elke deelnemende bakkerij.

Hoe kan ik als bakker deelnemen?

Heel eenvoudig! Bij aankoop van 3 zakken F.C. De Kampioenen broodmix ontvangt u een promopakket om deze wedstrijd te organiseren in uw bakkerij. En bovendien krijgt u 1 zak broodmix gratis om nadien de F.C. De Kampioenen broden gedurende 52 weken aan de winnaar in uw bakkerij weg te geven. Het promopakket bestaat uit een poster, wedstrijdformuliertjes, een wedstrijddoos en een stempelkaartje voor de winnaar.

Hoe kan uw klant deelnemen?

Ook heel eenvoudig! Bij elke aankoop van een F.C. De Kampioenenbrood mag uw klant een wedstrijdformuliertje invullen en deponeren in de wedstrijddoos. De klant die een juist antwoord gaf op de wedstrijdvraag en tevens een juist of zo dicht mogelijk antwoord op de schiftingsvraag, zal als winnaar uit de bus komen.

Deze actie loopt tot uiterlijk 15 juli of tot uitputting van de wedstrijdformuliertjes. Elke bakkerij kondigt zelf zijn winnaar aan en contacteert hem/haar. Elke winnaar mag wekelijks gratis 1 F.C. De Kampioenenbrood komen halen, en dit 52 weken lang. Voor meer info, lees hier het wedstrijdreglement.