Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Bedankt voor uw steun!

19 dec. 2022

Artisanaal
Nieuws
Bakkerij
Broodmixen

Vita+ steunde dit jaar samen met de warme Vita+ bakkers in Vlaanderen opnieuw "De Warmste Week"! Tussen 7 november en 11 december 2022 schonken we namelijk per verkochte Vita+ Volkoren, Vita+ Havermout of Vita+ Gekiemde Granen, 5 cent aan "De Warmste Week"

De opbrengst van de actie is intussen gekend: € 5500! Het is opnieuw een heel mooi bedrag. We stellen de inzet en het enthousiasme van alle Vita+ bakkers enorm op prijs. Een welgemeende dankjewel aan al deze bakkers! Op deze manier willen we ons steentje bijdragen om van deze editie van "De Warmste Week" opnieuw een succesvolle editie te maken.

Elk jaar staat 1 maatschappelijk thema centraal voor "De Warmste Week". Voor 2022 was dit: "Kansarmoede"

Het geld wordt ingezameld voor het DWW Fonds en zal volledig ingezet worden om concrete projecten mogelijk te maken binnen dit centrale thema. De Koning Boudewijnstichting, vaste partner van "De Warmste Week", zal een onafhankelijke jury samenstellen die de projecten zal kiezen die gesteund zullen worden.