Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

The Lab – 18th of October

Wat is het?

Kan je het geloven? De Zuurdesem Bibliotheek viert zijn 10de verjaardag! 🎉 Om deze ongelooflijke mijlpaal te vieren, nodigen we jullie uit om deel te nemen aan een uitzonderlijk online event dat iedereen zal verbazen.

Welkom bij "The Lab" - een ongeëvenaarde wereldwijde viering van zuurdesem!

Wat staat je te wachten?

Maak je klaar voor de uitzonderlijke kans om inzichten van onschatbare waarde te bekomen van de knapste koppen op het gebied van zuurdesem. We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat deze vooraanstaande experten zullen deelnemen aan een panel gesprek over zuurdesems.

Neem deel aan boeiende discussies met deze voorname gasten. Zij brengen een schat aan kennis mee over de verschillende facetten van zuurdesem. Van cutting-edge onderzoek, het belang van het behoud van zuurdesem tot de grenzeloze inspiratie die zuurdesem brengt. We zullen een breed scala aan fascinerende onderwerpen behandelen.

Verdiep je in de invloed van zuurdesem op gezondheid en welzijn, terwijl we de wetenschap achter zijn unieke eigenschappen onderzoeken. Ontdek het rijke erfgoed en de culturele betekenis die er in elk brood schuilt. Ontdek duurzaamheidspraktijken die de toekomst van het bakken vormgeven. En dat is nog maar het begin.

Elk uur van dit opmerkelijke evenement zal opwindend nieuws en ontdekkingen onthullen. Zet je schrap voor een baanbrekend experiment dat de grenzen verlegt van wat mogelijk is. Ga op een reis die je verbeelding zal prikkelen en die je geïnspireerd zal achterlaten tijdens onze tijd samen.

Hoe krijg je toegang tot "The Lab"?

Deel uitmaken van "The Lab" is even moeiteloos als boter smeren op vers geroosterd brood. Stem af op de boeiende livestreams via de sociale mediaplatvormen van Puratos en volg de reis van Karl, de gewaardeerde zuurdesembibliothecaris achter 's werelds exclusieve zuurdesembibliotheek, op Instagram. Laat deze gedenkwaardige zuurdesem extravaganza niet aan je voorbij gaan - het is slechts een enkele klik verwijderd en biedt je de kans om jezelf onder te dompelen in het meest langverwachte online zuurdesem evenement!

Vind hieronder alle relevante bronnen:

De planning

Maar wacht, er is meer! "The Lab" is zorgvuldig ontworpen om deelnemers van over de hele wereld tegemoet te komen. Het maakt niet uit waar je woont, je kunt de timing aanpassen aan je locatie. Het is een feest dat geen grenzen kent. Met slechts een paar muisklikken kun je de livestream overal ter wereld volgen. Of je nu thuis bent, in de bakkerij of onderweg, je kunt zonder problemen afstemmen op onze boeiende sessies.

Dus, ben je klaar om in "Het Lab" te duiken en de wonderen van zuurdesem te ontdekken als nooit tevoren? Laten we samenkomen op 18 oktober en geschiedenis schrijven!

Onze Special Guests

Vier samen met ons de 10de verjaardag van 's werelds enige echte Zuurdesembibliotheek met onze gewaardeerde speciale gasten! Hun expertise en inzichten zullen deze livestreams naar nieuwe hoogten tillen!

Karl De Smedt

Karl De Smedt

Karl, our host during our celebration day.

Alain Coumont

Alain Coumont

Founder of “Le Pain Quotidien” shares his view on sourdough and community

Sara De Pelsmaeker

Sara De Pelsmaeker

Group Health and Well-Being Director bij Puratos, zal inzichten delen over de gezondheidsvoordelen van zuurdesem.

Guido Vanherpe

Guido Vanherpe

CEO van La Lorraine Bakery Group beantwoordt vragen over de Toekomst van Brood.

Marco Gobbetti

Marco Gobbetti

Food Microbiology professor aan de universiteit van Bolzano. Hij deelt de inzichten van het laatste onderzoek naar zuurdesem.

Adrian Grenier

Adrian Grenier

Co-founder en CCO van Earth Speed zal ons vervoegen om over duurzaamheid te spreken.