Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen na lockdown

In steeds meer landen kunnen bedrijven weer open en stap voor stap kunnen mensen weer terug naar de winkels. Hoewel we allemaal uitkijken naar dit moment, weten we dat het niet zo eenvoudig is om zich voor te bereiden op deze post-lockdown fase  

In deze nieuwe norm moet onze manier van werken evolueren om ervoor te zorgen dat we handelen in overeenstemming met de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften, zowel voor werknemers als consumenten.  

Gebaseerd op de interne handleiding voor veiligheid en gezondheid die ontwikkeld werd bij Puratos, vindt u hier inspiratie vanuit een wereldwijd perspectief.

Raadpleeg uw lokale wetgeving voordat u deze richtlijnen implementeert. Als deze verschillend zijn, dan moet u zich houden aan de procedures die door uw lokale autoriteiten werden vooropgesteld.   

We hopen dat deze manual u alsnog kan helpen een vlotte herstart van uw bedrijf te garanderen.  

In deze uitdagende tijden blijven we uw betrouwbare partner in innovatie en zoveel meer. Meer dan ooit kunt u rekenen op ons. #RekenOpOns  

Toolkit om de gezondheid en veiligheid van uw personeel te garanderen

Deze kit bevat enkele posters om de gezondheid van uw personeel te garanderen alsook om een veilige werkomgeving te creëren.

Toolkit om uw klanten te verwelkomen in de winkel

Door eerlijk en transparant te communiceren over de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen die u heeft getroffen, kan u uw klanten geruststellen. Deze kit bevat communicatiemateriaal waarmee u kan communiceren richting uw klanten en deze garanderen ook een veilige winkelervaring.
 

Alle verstrekte documenten (inclusief, maar niet beperkt tot posters, afbeeldingen, enz.) zijn enkel en alleen voor uw gebruik. Ze mogen ook uitsluitend gebruikt worden voor de doeleinden waarvoor ze ontwikkeld werden alsook enkel en alleen in het voorziene formaat.