Holgoed

Puratos ingrediënten om Holgoed te maken

Belcolade Origins Noir Vietnam

Deze pure chocolade, met een cacaogehalte van 73%, heeft een verrassende smaak van uitgesproken zure cacao verrijkt met accenten van citrusfruit, hout en tabak. Hij wordt gemaakt van Trinitario cacaobonen uit de Mékong delta regio in Vietnam.

Belcolade Origins Lait Vietnam

Belcolade Lait Origins Vietnam 45 is een heerlijke melkchocolade met een cacaogehalte van 45%. Hij wordt gemaakt van Trinitario cacaobonen, geteeld in de Mekong Delta van Vietnam – het ‘Klein Venetië’ van Azië. Deze chocolade geeft een subtiele combinatie van smaken, waaronder toffee, koffie en gekookte melk, alsook zure cacao.

Belcolade Noir Selection

Standaard pure chocolade, stelt een perfect evenwicht voorop tussen bitter en zacht. Bevat 53% cacao en is verkrijgbaar in blokken en drops.

Belcolade Blanc Selection

Onze perfect uitgebalanceerde standaardreferentie in witte chocolade. .

Belcolade Lait Selection

Melkchocolade, met de aangename smaak van cacao en een vleugje honing. Deze is het meest geliefd door de consumenten. Verkrijgbaar in drops en blokken.

Belcolade Origins Noir Ecuador 71

Pure chocolade met een cacaogehalte van 71%, op basis van Nacional cacaobonen uit Ecuador. Zijn hoog cacaogehalte ontwikkelt zachte en subtiele aroma’s van bloemen, rozijnen, zure en gerookte cacao en een vleugje humus.

Belcolade Origins Noir Costa Rica 64

Pure chocolade met een cacaogehalte van 64%, op basis van Trinitario cacaobonen uit Costa Rica. Zijn smeuïge smaakprofiel ontwikkelt aroma’s van hout, olijven, koffie en zure cacao alsook een toets gerookte cacao. Deze chocolade is erkend door de ‘Rainforest Alliance®’.

Belcolade Noir Extra

Zwarte chocolade met een warm, relatief zoet aroma, een volle cacaosmaak en een vleugje koffie. Bevat 57,5% cacao.

Oplossingen ter verbetering van uw Holgoed