Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Geniet van zomerse smaken

Haal je creativiteit uit krachtige zomerse smaken

Nu de zon volop schijnt en de natuur in bloei staat, is dit het perfecte seizoen om je creaties te inspireren op de natuur en alles wat hij te bieden heeft. Denk daarbij aan verfrissende citrusvruchten en zoete rijpe bessen. Ons assortiment van premium ingrediënten is zorgvuldig geselecteerd om deze krachtige smaken tot leven te brengen in je creaties.

key lime cheese tart with whipping cream on the table, horizontal view from above
Ontdek de levendige smaken van de zomer

trendy recepten

zomerinspiratie voor jou

van veld tot vork

Natuur eerst

Ons Field to Fork-programma belichaamt deze toewijding en neemt je mee op een reis van de oorsprong van de ingrediënten naar de eindproducten. 

  • Verantwoorde inkoop: ingrediënten van betrouwbare leveranciers die onze waarden delen
  • Transparantie en traceerbaarheid: traceer de herkomst van elk ingrediënt in onze producten
  • Kwaliteitsgarantie: strenge tests en kwaliteitscontrolemaatregelen in elke fase, zodat onze producten altijd aan de hoogste normen voldoen.

Meer weten?

van veld tot vork

Bestel je zomerbenodigdheden online

Ontgrendel de voordelen van My Puratos ! Maak vandaag nog een account aan en krijg toegang tot onze exclusieve webshop, gevuld met de beste bakkerij-, patisserie- en chocoladeoplossingen. Met een account kunt u gemakkelijk bestellen, krijgt u volledige toegang tot prijzen en voorraad en bent u als eerste op de hoogte van nieuwe producten en exclusieve promoties.

Onze experts wisselen graag ideeën, ervaringen en oplossingen uit