Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Utterly Fruity

3 jun. 2024

Ronduit fruitig

Utterly Fruity is een unieke collectie van echte fruitstukken, speciaal samengesteld om vochtmigratieproblemen in bakkerij- en patisserieproducten te overwinnen. Het is mogelijk om stukjes fruit in gebak op te nemen, zonder afbreuk te doen aan de textuur, smaak of houdbaarheid van het product.

Gemaakt van hoogwaardige ingrediënten die hun integriteit van vers fruit behouden bij ruw mengen en bij hoge temperaturen, en bovendien gemakkelijk in gebruik en bijzonder veelzijdig. Bovendien bevriezen ze nooit, waardoor ze de perfecte combinatie zijn voor alle toepassingen, van bagels tot muffins tot ijs.

Gemaakt en geproduceerd door Fourayes, de grootste fruitteler en -verwerker van het Verenigd Koninkrijk, zijn we verheugd om dit innovatieve en transformerende product naar onze klanten te brengen.

 

Uiterst fruitige appelstukjes 100%

Bakstabiele, echte knapperige stukjes fruit met sappige smaakexplosies.

De Bramley Appel bevat een hoge zuurgraad en een laag suikergehalte, waardoor een scherpe, zure en pittige smaak ontstaat. Als ze iets onrijp zijn, zijn de appels opmerkelijk zuur en worden ze voornamelijk gebruikt in gekookte bereidingen, waar hun ware lekkerheid evolueert naar een mildere smaak, met behoud van een ingetogen maar aangename zure en pittige, groene appelsmaak.

Utterly Fruity Apple zijn blokjes fruit doordrenkt met een zoete siroopoplossing. Dit product levert een intense Bramley Apple-smaak en is ideaal voor gebruik als inclusie in deeg en in de meeste bakkerijproducten.

De Bramley-appel

De Bramley-appel is verreweg de best geteelde kookappel en is goed voor 95% van alle verkopen van kookappels in het Verenigd Koninkrijk. Hij staat bekend om zijn uitstekende smaak en romige textuur als hij eenmaal gekookt is.

Er zijn honderden soorten appels op de markt die allemaal koper, mangaan, vitamine B1, B2, B6, A en E bevatten, maar Bramley-appels bevatten ook grote hoeveelheden vitamine C en kalium. Studies hebben aangetoond dat deze eigenschappen goed zijn voor verkoudheid, botdichtheid, spierfunctie, bloedglucose en helpen bij het reguleren van de hartslag.

Dus, dankzij een klein meisje genaamd Mary Anne Brailsford die een pit in haar tuin plantte meer dan 200 jaar geleden, hebben we nu deze fantastische appel die niet alleen geweldig is om te eten, maar ook erg goed voor onze gezondheid!

Swailey Love - Farm Manager bij Puratos Fourayes UK

 

Wist je dat?

  1. Bramley-appels zijn een geweldige bron van kalium, wat een voorwaarde is voor een gezond hart, en zijn van nature vrij van vet en zout.

  2. Bramley Appels worden bijna nooit rauw gegeten (maar kunnen wel rauw gegeten worden). Ze zijn ongekookt behoorlijk scherp en zuur.

  3. De Bramley is de beste appel om mee te koken, erkend door zowel professionele koks als thuiskoks.

  4. De Bramley appels worden geteeld in Kent, de Tuin van Engeland. Kent staat bekend om zijn overvloed aan boomgaarden en hoptuinen. De provincie produceert in bomen gekweekt fruit, aardbeien en hazelnoten.