Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Clean(er) label met Puratos Topfil Finest

18 dec. 2023

Transparantie over de samenstelling van producten wordt steeds belangrijker in het aankoopproces van de consument.

Uit onze wereldwijde Taste Tomorrow studie blijkt dat meer dan 90% van de consumenten de etiketten leest van de producten die ze kopen. Meer dan 50% vindt de gebruikte ingrediënten en de voedingswaarden de belangrijkste informatie die op de productverpakking moet staan.

De voordelen van het aanbieden van Clean(er) Labels

Waarom zou u, als producent van bakkerij-, banket- of chocoladeproducten, geïnteresseerd zijn in Clean(er) Labels? Omdat consumenten producten met een korte, schone en duidelijke samenstelling beschouwen als beter voor hun gezondheid. Dit betekent zowel een kans als een noodzaak voor fabrikanten van levensmiddelen, om duidelijker en transparanter te zijn over de informatie op hun productverpakking.

Waarom kan Topfil Finest u helpen uw assortiment naar Clean(er) Label te brengen?

De Topfil Finest fruitvullingen bevatten alleen geselecteerde ingrediënten die aanwezig zijn voor hun functionaliteit, met een minimum fruitgehalte van 70%, geen bewaarmiddelen en geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen.

De Topfil Finest fruitvullingen vormen het perfecte evenwicht tussen authentieke smaak en natuurlijkheid, gecombineerd met de integriteit van het fruit dat door een uniek productieproces bewaard blijft.

Video afspelen