Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Puratos Lummen

Welkom bij Puratos Lummen!

Puratos Lummen is de limburgse tak van een Belgisch familiebedrijf met meer dan 9500 werknemers wereldwijd. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van ingrediënten voor de bakkerij-, patisserie- en chocoladesector. Bij ons op de site in Lummen werken 125 medewerkers. De jaarlijkse groei, het familiale karakter en innovatie staan bij ons voorop. Je komt er terecht in een afwisselende en uitdagende functie en er worden opleidingen op maat voorzien waardoor je voldoende ruimte en mogelijkheden hebt om door te groeien binnen het bedrijf.

Onze werknemers aan het woord...

Video afspelen
Video afspelen

Nieuws

Onze vieruurtjes actie 2022 was een succes!

Onze vieruurtjes actie 2022 was een succes!

Net zoals vorig jaar, hebben we ook dit jaar de jeugdkampen ondersteund met een gratis vieruurtje. Ze konden zich inschrijven om naar keuze vanille pudding en/of chocoladecakemix op te halen. In totaal hebben we zo via onze medewerkers 4710 vieruurtjes uitgedeeld. Bedankt aan iedereen die zich heeft ingeschreven, het was weer leuk om de foto’s van de lekkere en originele creaties te ontvangen. Op naar zomer 2023!

De windmolen op onze Puratos Lummen site draait.

De windmolen op onze Puratos Lummen site draait.

Sinds kort staat er op onze Puratos Lummen site een windmolen. Deze is te zien vanaf de autosnelweg E313 die langs onze site loopt en maakt het groene commitment van ons bedrijf zichtbaar voor de hele omgeving. Er wordt geschat dat de windmolen zo’n 6 Gigawattuur zal produceren, wat overeenkomt met groene stroom voor zo’n 2000 gezinnen. De groene stroom zal gebruikt worden door onze site en de rest zal op het net geïnjecteerd worden. Met onze windmolen verbeteren we onze milieu-impact en besparen we kosten voor Puratos. Bedankt aan alle onze medewerkers voor de vlotte coördinatie en de flexibiliteit tijdens de opbouw.

Ontdek onze vacatures