Verrine

Puratos ingrediënten om Verrine te maken

Tegral Biscuit

Mengeling in poedervorm voor biscuits, taarten en roulades met lekkere smaak, mooi volume en lange vershouding.

Topfil Pear 70% CL

Bakstabiele fruitvulling met 70% stukjes peer

Miroir Original Chocolat

Gebruiksklare spiegel met chocoladesmaak voor bavarois en mousses. Geeft een perfecte glans en een spiegel met hoge, consistente kwaliteit. Voor horizontale spiegels.

Patisfrance StarFruit Framboise (framboos)

Gebruiksklare fruitpuree zonder stukjes op basis van 90% framboos. Natuurlijk en vrij van additieven, kleurstoffen en bewaarmiddelen.

Tegral Biscuit Dark

Mengeling voor chocoladebiscuits en -roulades. Geeft een optimaal volume, lekkere smaak en lange vershouding.

Miroir Glassage Neutre

Gebruiksklare spiegel met neutrale smaak voor bavarois en mousses. Geeft een perfecte schijn en een spiegel met hoge, consistente kwaliteit. Voor horizontale en verticale spiegels.

Superpomme 38%

Dubbelgeconcentreerde appelbereiding. Komt overeen met 76% appel.

Carré Abricot (Abrikoos)

Gebruiksklare bakstabiele fruitvulling zonder stukjes met 35% abrikoos. Uiterst geschikt voor confituurtaart.