Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Win 1 jaar gratis Vita+ brood

6 feb. 2023

Broodmixen
Bakkerij

Nieuwe actie ‘win 1 jaar gratis Vita+ brood’ geeft consumenten een extra duwtje in de rug.

Het leven wordt steeds duurder. Bij Vita+ dragen wij graag ons steentje bij zodat consumenten kunnen blijven genieten van lekker en gezond brood, vers van bij de ambachtelijke bakker.

De Vita+ spaarkaart ‘7+1 gratis’ blijft verder bestaan en geeft consumenten de mogelijkheid om te sparen voor een gratis Vita+ brood. Per 53 volle spaarkaarten krijgt u als bakker een gratis zak Vita+ broodmix – goed voor 53 Vita+ broden.

Dit jaar gaan we nog een stapje verder en schenken we 1 jaar gratis Vita+ brood aan 2 winnaars per deelnemende bakkerij. Op deze manier geven wij onze consumenten een extra duwtje in de rug en promoten we een gezonde levensstijl met Vita+. 

Hoe werkt het voor de consument? 

  1. Consumenten krijgen een deelnameformulier bij aankoop van een Vita+ brood
  2. Ze vullen het deelnameformulier in en deponeren het in de deelname-urne
  3. Na afloop van de actie (op 17/03/2023) trekt elke deelnemende bakkerij willekeurig 2 winnaars per verkooppunt uit de urne
  4. De winnaars worden bekendgemaakt via de bakkerij en krijgen een gepersonaliseerde stempelkaart voor 52 gratis Vita+ broden (1 gratis brood per week van 17/03/2023 t.e.m. 30/06/2024)
  5. Als deelnemende bakker kan u een foto van de winnaars opsturen naar info@vita-plus.be

Hoe kan je deelnemen? 

  1. Koop vanaf 1 februari min. 5 zakken Vita+ broodmix
  2. Krijg onmiddellijk 5% korting en ontvang bovendien GRATIS 3 extra zakken Vita+ broodmix direct bij de levering ter compensatie van de gratis broden voor de winnaars

Aarzel niet om deel te nemen en vraag vandaag nog aan jouw Vita+ vertegenwoordiger naar de promotiekit met deelnameformulieren, urne, aankondigingsposter, poster voor bekendmaking van de winnaars, 2 stempelkaarten voor de winnaars en het wedstrijdreglement. Er is eveneens een online promotiekit beschikbaar via uw vertegenwoordiger.

De actie start op 1 februari en loopt t.e.m. 17 maart of tot uitputting van de deelnameformulieren en wordt online gepromoot bij de consumenten.