Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Week van de Eclair 2021

Een 3de editie is meer dan een evidentie!

23 mrt. 2021

Mixen voor fijne patisserie
Lente
Patisserie
Fruitconcentraten
Margarines & vetstoffen
Zomer
Mixen voor patisseriecrème
Vullingen
Opklopbare plantaardige bereiding
Glassage
Afdekgelei

Vorig jaar namen er meer dan 800 bakkerijen in België deel aan de 2de editie van de “Week van de Eclair ”. Alweer konden we van een succesvolle campagne spreken en is een 3de editie meer dan een evidentie.

Deze 3de editie van de “Week van de Eclair ” gaat van start op zaterdag 29 mei tot en met zondag 6 juni 2021. Met het receptenboekje en het communicatiemateriaal dat wij u ter beschikking stellen, ondersteunt Puratos de artisanale bakker/patissier om zijn/haar patisseriegamma tijdens die week in de kijker te zetten.

Laat u inspireren door onze demonstrateurs

Ludo de Kok en Matty Van Caeseele creëerden voor jullie 6 nieuwe recepten waarin ze onze frisse Topfil fruitvullingen naar voor brengen alsook onze Belcolade Cacao-Trace chocolade. Ook 2 hartige varianten mogen niet ontbreken want we zien dat deze zeer gegeerd zijn. Tenslotte hernemen we 3 recepten van vorig jaar en staken we er 2 in een nieuw jasje.

Registreer uw deelname online

Op de website www.weekvandeeclair.be kunnen jullie 1 of meerdere winkelpunten registreren als deelnemende bakkerij. Via deze website kunnen consumenten heel makkelijk ontdekken welke bakkerijen deelnemen aan de “Week van de Eclair ”. Meer informatie hierover kan u via uw vertegenwoordiger bekomen.

Veel succes gewenst!