Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Week van de Eclair 2020

Een 2de editie kon niet uitblijven!

24 apr. 2020

Naar aanleiding van de 1ste succesvolle “Week van de Eclair” in 2019 organiseren we een 2de campagne van 15 t.e.m. 21 juni 2020.

We luisterden naar de consumenten

Voor deze editie werd er geluisterd naar de smaakvoorkeuren van de consument via sociale media. Op basis van deze reacties gingen onze technisch adviseurs Ludo de Kok en Matty Van Caeseele aan de slag en creëerden maar liefst 11 nieuwe recepten. Daarnaast hernemen we 2 gegeerde recepten van vorig jaar en we vergeten uiteraard ook de Eclair Belgica niet, dé klassieker der klassiekers.

Registreer uw deelname online

Nieuw dit jaar is de website www.weekvandeeclair.be! Op deze website kunnen jullie 1 of meerdere winkelpunten registreren als deelnemende bakkerij. Via deze website kunnen consumenten heel makkelijk ontdekken welke bakkerijen deelnemen aan de “Week van de Eclair ” door te zoeken op postcode.

Laat uw creativiteit de vrije loop

We hopen u alvast te inspireren en te motiveren om samen met vele artisanale bakkers in België van deze nationale campagne opnieuw een groot succes te maken. Contacteer uw Puratos vertegenwoordiger voor het beschikbare communicatiemateriaal waarmee u in uw winkel deze actie kan aankondigen naar uw klanten toe.