Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Vita+ actie: duurzame prijzen te winnen!

12 aug. 2022

Artisanaal
Nieuws
Bakkerij
Broodmixen

Geef uw klanten de kans om duurzame prijzen te winnen. Van 15 augustus tot 31 oktober maken uw klanten bij aankoop van 5 Vita+ broden kans op prijzen van merken als Dyson, Philips Airfryer en SodaStream.

Welke prijzen zijn er te winnen?

Door deel te nemen aan onze nieuwe Vita+ actie kunnen uw klanten kans maken op de volgende prijzen: 

  • 5x Dyson V15 Detect Absolute
  • 10x Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90
  • 15x SodaStream TERRA Black
  • 20x BRITA Marella Cool White

Hoe kunnen uw klanten deelnemen?

  1. Uw klanten kunnen (een) actiekaart(en) nemen om Vita+ stickers te sparen. 
  2. Bij aankoop van een Vita+ brood tussen 15 augustus en 31 oktober ontvangt uw klant een Vita+ sticker. 
  3. Wanneer uw klant 5 Vita+ stickers heeft verzameld, dan is zijn/haar actiekaart vol. Hij/zij kan de kaart dan invullen met zijn/haar gegevens en het antwoord op de wedstrijdvraag en deze naar ons terugsturen voor 31 oktober.
  4. Aan het einde van de actie worden de winnaars gekozen op basis van hun antwoord op de wedstrijdvraag. Vervolgens zal Vita+ persoonlijk contact opnemen met de winnaars.

Hoe kan u deze actie spelen in uw bakkerij?

Bij aankoop van 3 zakken Tegral Vita+ broodmengeling ontvangt u 1 pakket met 60 actiekaarten en 1 rolletje met 360 Vita+ stickers.

Communicatie over de actie

Om te communiceren over deze actie in uw bakkerij hebben wij een poster en een afbeelding voor uw TV scherm ontwikkeld. Vraag eraan bij uw Puratos vertegenwoordiger. U kan ze vanaf 15 augustus gebruiken. 

Wij zullen de consumenten ook online over de actie informeren. De Vita+ website zal vanaf het begin van de actie, d.w.z. vanaf 15 augustus, worden aangepast. De rest van de online communicatie (publicaties op de Vita+ sociale netwerken en de Vita+ nieuwsbrief die naar consumenten wordt gestuurd) zal vanaf 5 september plaatsvinden. 

Deelnemen aan deze actie? Neem dan contact op met uw Puratos vertegenwoordiger of stuur een e-mail naar info@puratos.be.