Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Vita+ Decathlon actie

26 jan. 2024

Rijk aan vezels
Artisanaal
Broodmixen
Meergranen & volkoren

Speel de nieuwe Vita+ actie in uw winkelpunt en geef uw klanten de kans om een mooie prijs te winnen. En ook voor u valt er iets te winnen!

HOE KAN U DEZE ACTIE SPELEN IN UW BAKKERIJ?

Bij aankoop van 5 zakken van een Tegral Vita+ mengeling ontvangt u een poster en een pakket met 300 flyers met unieke code.

Wanneer loopt de actie?

Van 1 maart tot en met 14 april 2024.

Hoe kunnen uw klanten deelnemen?

  1. Bij aankoop van een Vita+ brood ontvangt uw klant een flyer met daarop een unieke code. 
  2. Met deze unieke code gaat uw klant naar www.vita-plus.be waar hij deze kan ingeven op de wedstrijdpagina.
  3. Elke maandag zullen er 2 winnaars bekend gemaakt worden.

Wat kunnen uw klanten winnen?

Ze maken wekelijks kans op een Decathlon bon t.w.v. €150.

Wat kan u winnen?

Deel deze actie op één van uw sociale media kanalen door gebruik te maken van #vitaplusbe en maak ook zelf kans op een Decathlon bon t.w.v. €150. Na afloop van de actie zullen de winnende bakkerijen bekend gemaakt worden.

COMMUNICATIE OVER DE ACTIE

Wij zullen de consumenten online over de actie informeren. De Vita+ website zal vanaf het begin van de actie worden aangepast. Er zal ook gecommuniceerd worden via de Vita+ sociale media alsook via een nieuwsbrief naar de consumenten. 

Wenst u deel te nemen aan deze actie? Neem dan contact op met uw Puratos vertegenwoordiger of stuur een e-mail naar info@puratos.be.