Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Vita+ bakken voor goede doelen in Vlaanderen?

Wilt u ons helpen om geld in te zamelen voor goede doelen in Vlaanderen?

15 okt. 2020

Artisanaal
Nieuws
Bakkerij
Meergranen & volkoren
Broodmixen

Vita+ heeft de afgelopen jaren goede doelen via “De Warmste Week” gesteund met de actie “Vita+ for Life”. Dit jaar is het helaas niet meer mogelijk om geld in te zamelen via “De Warmste Week”. Dit belet ons echter niet om de actie “Vita + for Life” te organiseren en geld in te zamelen voor verschillende goede doelen in Vlaanderen. Deze actie zal vanaf 2 november t.e.m. 13 december 2020 lopen. Per verkocht Vita+ Volkoren, Havermout of Gekiemde Granen brood tijdens deze periode zullen we 5 cent schenken aan enkele goede doelen.

Hoe gaan we dit jaar te werk?

In 2019 heeft Vita+ en zijn warme bakkers €10.764,30 verzameld voor “De Warmste Week” en dit dankzij u! Dit jaar is het helaas niet meer mogelijk om geld in te zamelen via “De Warmste Week”. We gaan Vita+ consumenten daarom de kans geven om zelf 3 goede doelen in Vlaanderen te selecteren waaraan we het ingezamelde geld zullen schenken.

Tijdens de actieperiode (vanaf 2 november t.e.m. 13 december 2020) geven we de mogelijkheid aan Vita+ consumenten om op hun favoriete goede doelen te stemmen via de Vita+ Facebook pagina. Aan het einde van de actie zullen we de 3 goede doelen met de meeste stemmen selecteren en het ingezamelde geld onder deze 3 goede doelen verdelen.

Help ons om nog meer geld in te zamelen dan vorig jaar

Wilt u ons helpen om nog meer geld in te zamelen dan vorig jaar? Bestel dan nu Tegral Vita+ en ontvang uw “Vita+ for Life” broodzakken. Deze worden t.e.m. 4 december 2020 geleverd. Belangrijk te weten is dat alleen de broden die in de “Vita+ for Life” broodzakken (tussen 2 november en 13 december 2020) verkocht worden, in aanmerking komen bij de berekening van het ingezamelde bedrag.

Uw vertegenwoordiger kan u ook het nodige communicatiemateriaal bezorgen: een poster, een afbeelding voor televisieschermen, beelden voor sociale media en een banner voor uw Facebook pagina. We zullen over deze actie ook communiceren naar de Vita+ consumenten op onze Facebook pagina (hier), onze Instagram account (hier), de website (hier) van Vita+ en tenslotte via een nieuwsbrief. Volg onze pagina’s en deel onze posts!

Voor meer informatie over de actie, aarzel zeker niet om met uw Puratos vertegenwoordiger te contacteren.