Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Vita+ for Life

Vita+ steunde dit jaar samen met de warme bakkers in Vlaanderen opnieuw Music For Life!

Artisanaal
Broodmixen
Bakkerij

19 dec. 2018

Tussen 5 november en 14 december schonken we namelijk per verkochte Vita+ Volkoren of Vita+ Havermout 5 cent aan Music For Life.

De opbrengst van de actie is ondertussen bekend: 12.306,60 euro! Dit bedrag overtreft opnieuw alle verwachtingen. We zijn dan ook positief verrast door de inzet en het enthousiasme van alle Vita+ bakkers. Een welgemeende dankjewel aan al deze bakkers! Op deze manier willen we ons steentje bijdragen om van deze editie van Music For Life opnieuw een recordeditie te maken!

Music For Life is jaar na jaar een groeiend succes en vertegenwoordigt meer dan 1.000 goede doelen. Vita+ koos dit jaar voor vzw Het Kinderkankerfonds, een organisatie die zich inzet voor een betere levenskwaliteit van kinderen met kanker en hun gezinnen.

De Vita+ actie voor Music For Life werd gecommuniceerd via de Vita+ Facebookpagina, de Vita+ website alsook in de deelnemende bakkerijen.